Dženifer Garner šokirala je svetsku javnost: Presrećna sam što me je Ben Aflek prevario!

Autor:

08.10.2020 12:23

Foto:

Foto:



Dženfier Garner ima nesvakidašnji stav povodom preljube svog supruga Bena Afleka!

Iako se 48-godišnja Dženifer godinama predstavlja kao osoba koja jako dobro čuva svoju privatnost i koja ne voli da se eksponira u javnosti izjavljujući stvari iz svog privatnog života, nedavno se u intervjuu osvrnula na svoj ljubavni život, te je pojedinim izjavama zbunila svetsku javnost.

Dženifer Garner i Ben Aflek upoznali su se na snimanju filma 'Daredevil' 2003. a venčali su se dve godine kasnije. Tokom braka dobili su troje dece, 14-godišnju Violetu, 11-godišnju Serafin te osmogodišnjeg Samuela. Bračnu idilu navodno je srušila Benova afera sa dadiljom u kombinaciji sa zavisnošću od alkohola i kockanja. Ipak glasine da je preljuba glavni razlog rastanka Dženifer je odavno demantovala.

Dženifer Garner i Ben Aflek: Na sladoled posle razvoda (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner) on Dec 3, 2019 at 9:52am PST

- Bili smo odvojeni mesecima pre nego što sam čula za aferu s dadiljom, ona nije imala nikakve veze s našom odlukom o razvodu. Nije bila deo jednačine, samo loša procena. - Rekla je Dženifer koja se proteklih dana ponovo osvrnula na taj događaj te izjavila kako je presrećna što ju je Ben prevario.

- Presrećna sam što se sve tako namestilo i što me je Ben prevario, jer sam zbog toga naučila da budem snažna. Taj događaj me je naučio koliko vredim i koliko sebe moram da stavljam na prvo mesto. Ne smete robovati navikama, to je najgore. Iako prevara nije bila uzrok našeg razvoda, naučila me je mnogim stvarima. Nikada ne bih promenila prošlost da mogu da biram, proživela bih isto. - Istakla je Dženifer.

Dženifer Garner i Ben Aflek: Najbolji bivši muž (foto)

Podsetimo, glumac i režiser Ben Aflek pre nekoliko meseci konačno je otvoreno pričao na temu razvoda od prelepe Dženifer Garner.

Ben je otvorio svoje srce, te je iskreno poručio da mu je jedna od najvećih grešaka u životu upravo razvod od pomenute glumice. Takođe je napomenuo da je jedan od glavnih razloga bio i njegov alkoholizam koji je naglo porastao upravo u periodu kada mu je brak bio u najvećoj krizi, što je samo ubrzalo rastanak.

- Ljudi sa poremećajem ponašanja, a ja sam jedan od njih, imaju osećaj nelagode tokom života, a konstantno se trude da taj osećaj nestane. Pokušavate da popravite svoje raspoloženje pićem ili hranom, seksom ili kockom, šopingom, čime god. Ali na kraju samo napravite još goru stvar. Onda ponovo pokušate da oterate taj osećaj nelagode, i tek onda kreće pravi bol. Upadate u začarani krug koji ne može da se prekine. To se barem meni desilo. - Objasnio je Ben.

Ben i Dženifer rastali su se 2015. godine, a na zvaničan dokument o razvodu čekali su pune dve godine, i na kraju su kompletnu proceduru završili tek 2018. godine. Od kada su se razišli, postigli su dogovor da su im deca ipak na prvom mestu, te su odlučili da održavaju prijateljske odnose, a praznike i rođendane da proslavljaju zajedno.

Dženifer Garner nema sreće u ljubavi: Nova veza već u krizi?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by More Celebrities (@morecelebrities.ru) on Dec 10, 2018 at 8:37am PST