Svaki početak je težak: Kako je Kejt Midlton ostavila princa Vilijama preko telefona?

Autor:

13.10.2020 19:30

Foto:

Foto:



Ozbiljan udarac je tada mlada Kejt Midlton zadala budućem kralju Vilijamu!

Premda su već devet godina u srećnom braku, te imaju troje dece, veza 38-godišnje Kejt Midlton i 38-godišnjeg princa Vilijama imala je svoje uspone i padove, kao i svaka emotivna veza. U novoj knjizi 'Battle of Brothers' kraljevska istoričarka Roberta Lejsi otkrila je nepoznati detalj o tome kako je vojvotkinja od Kembridža 2007. godine odlučila da stavi tačku na vezu s Vilijamom preko telefona, dok je bila na poslu, u vreme kada su oboje bili izuzetno mladi.

Kejt je u to vreme radila za modnu kuću Jigsaw, a njena veza sa Vilijamom bila je na 'tankom ledu' zbog čega princ nije bio siguran da li želi da gradi budućnost baš sa Kejt. Navodno ju je 11. marta 2007. pozvao kako bi porazgovarali o tome, dok je Kejt bila na poslu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Duke And Duchess Of Cambridge (@kate_william_of_cambridge) on May 20, 2018 at 4:40am PDT

- Kejt se izvinila, te je otišla u susednu sobu gde nije bilo nikoga kako bi razgovarala sa Vilijamom. Izašla je nakon sat vremena, te drugaricama saopštila kako je sada 'solo'. - Otkrili su poverljivi izvori za strane medije. Kejt navodno nije htela da očajava, pa je odlučila da tugu utopi u noćnim klubovima gde se iz noći u noć provodila

Suprug Kejt Midlton iznenadio mnoge: Princ Vilijam kakvog još nismo videli (foto/video) 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Duke And Duchess Of Cambridge (@kate_william_of_cambridge) on May 20, 2018 at 3:03am PDT

Međutim, deset nedelja nakon prekida, par se pomirio te su viđeni kako razmenjuju nežnosti, te se odlično zabavljaju na zabavi koju je priredio princ VIlijam u svom studentskom domu. Podsetimo, to nije bio njihov prvi prekid. Roditelji sedmogodišnjeg princa Džordža, šestogodišnje princeze Šarlot i dvogodišnjeg princa Luisa upoznali su se 2001. godine na univerzitetu u Škotskoj gde su oboje studirali. Ubrzo su započeli vezi, a prvi prekid dogodio se 2004. - Bili smo jako mladi i oboje smo se još uvek tražili. - Komentarisao je jednom prilikom VIlijam njihove burne ljubavne početke.

Fotografije dana: Princ Vilijam i vojvotkinja Kejt ispratili dvoje dece u školu 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Duke And Duchess Of Cambridge (@kate_william_of_cambridge) on May 20, 2018 at 2:07am PDT