Milan Marić doživeo je neprijatnost na snimanju: Da li je glumac teže povređen?

Autor:

19.10.2020 20:15

Foto:

Foto:



Popularni glumac Milan Marić doživeo je manju neprijatnost koja je mogla da preraste u ozbiljan problem.

Naime, glumac se prilikom spremanja predstave 'Lorencačo' u Jugoslovenskom dramskom pozorištu povredio, te završio u Urgentnom centru. Srećom ovog puta prošao je bez većih posledica, no kako je istovremeno radio i seriju 'Službenik', Marić je u pojedinim scenama morao da nosi kapu kako mu se zavoj ne bi video.

Milan Marić humanitarac na delu – neverovatan gest mladog glumca! 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni) on Jul 24, 2020 at 2:57am PDT

- Milan se povredio dok su isčitavali tekst na probi u Jugoslovenskom dramskom pozorištu. Neoprezno je zgazio na ivicu bine i stropoštao se sa visine od metar i po na pod. Glavom je udario u stolice u prvom redu, a njegove kolege su se izuzetno uplašile te ga hitno odvezle u Urgentni. - Ističe izvor za Novosti te nastavlja:

- Tamo su mu pregledali glavu i stavili šest kopči. Lekar mu je preporučio mirovanje, ali Marić je iz bolnice otišao pravo na snimanje nastavka serije 'Državni službenik' u kojoj igra glavnog junaka Lazara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni) on Feb 26, 2020 at 5:31am PST

Isti izvor navodi da je popularni glumac bez većih problema uspeo da odradi sve zadatke, te je sve zahtevne scene uspeo da iznese na pravi način.

- Zbog vidljivih zavoja na glavi Mariću su u nekim scenama dali da nosi kapu. Takođe, morali su da vode računa iz kog ugla snimaju kada je u zatvorenom prostoru. On se poneo kao pravi profesionalac i junački je izdržao sve kadrove. - Zaključio je izvor za pomenuti portal.