Nakon žustre rasprave Megan Markl napustila je porodičnu kuću?

Autor:

21.10.2020 14:35

Foto:

Foto:



Odnos princa Harija i Megan Markl u poslednje vreme nailazi na brojne prepreke, da li će supružnici uspeti da sačuvaju brak?

Odnos 36-godišnjeg britanskog princa Harija i njegove tri godine starije supruge, bivše glumice Megan Markl jedan je od onih koji već godinama ne prestaje da intrigira svetsku javnost. Iako su svojom zajedničkom odlukom da se povuku sa britanskog dvora i život s jednogodišnjim sinom nastave daleko od kraljevskih obaveza mnogima prikazali kako su zaista stabilan par, magazin New Idea izveštava kako im odnos nikad nije bio gori.

Naime prema navodima pomenutog medija supružnici su se nedavno žustro posvađali zbog čega je besna Megan napustila porodičnu kuću u Santa Barbari i prenoćila u obližnjem hotelu. Iako se rano ujutru vratila kući, odnos im se, kako je objasnio neimenovani izvor za američke medije još uvek nije popravio.

Kao razlog pomenute svađe navodi se poziv s dvora koji je upućen 36-godišnjem princu, a u pitanju je pozivnica da se priključi ostatku kraljevske porodice tokom nadolazećih praznika, u kojoj se ne spominje njegova supruga. Kako su preneli određeni strani mediji, Hari bi zaista praznike mogao da provede u Engleskoj, a zbog napetih odnosa između dvora i njegove supruge Megan, bivša glumica bi putovanje u rodnu državu svog supruga mogla da preskoči.

Megan i Hari na novoj adresi