Velika tragedija zadesila je Radu Manojlović pre mnogo godina ali je bol i dalje ista: Majka mi je umrla na rukama, te slike ne mogu da izbacim iz glave!

Autor:

21.10.2020 20:35

Foto:

Foto:



Rada Manojlović mnogo puta do sada istakla je da kada je uspeh u pitanju Bog joj je dao sve. Ipak, pre 16 godina pevačica se susrela sa tragičnim gubitkom. Rada je ostala bez majke, a o bolu i stresnom periodu koji je proživela vrlo retko je govorila.

Sada je ipak odlučila da progovori o tome kroz šta je sve prošla kada je žena koja joj je bila sve u životu izgubila bitku za život.

- Skoro deset godina nisam pričala o mami u javnosti. Nisam htela da neko pomisli da sam patetična. Ili da je meni najteže. Međutim, u poslednjoj godini sam promenila stav. Razlog je taj što mi mama nedostaje sve više. - Rekla je Rada za Kurir.

Rada Manojlović ganuta reakcijom javnosti: Istina o tajnoj udaji i trudnoći 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on Oct 1, 2020 at 10:08am PDT

Nakon toga, odlučila je da otkrije šta se desilo te davne 2004. godine kada se nemio događaj dogodio.

- Najteži period u mom životu bio je kada sam ostala bez mame. Umrla mi je na rukama. Tu bol sam potisnula duboko u sebi da bih mogla da nastavim da živim i funkcionišem. Trudim se da ne razmišljam o tom gubitku, ali se svakog dana setim moje Mirjane. - Ističe Rada vidno uznemirena.

Bol sa kojim se tada susrela i danas je guši, međutim Rada ističe da je srećna što je uopšte imala priliku da se oprosti od svoje majke.

- Zahvalna sam Bogu što se sve desilo pred mojim očima, što sam je držala za ruku dok je umirala. Užasno bih se osećala da sam negde radila dok je onda napuštala ovaj svet. Jedina uteha mi je to što sam bila uz nju u poslednjim momentima.

- Te slike ne mogu da izbacim iz glave i samo ljudi koji su doživeli nešto slično mogu da me razumeju. Kada krenem da razmišljam o mami, uhvati me tuga, depresija i crne misli. Zato se trudim da ne razmišljam. Ubedila sam sebe da je moja mama negde na putu i pravim se da smrt ne postoji. To je za mene jedini način da živim s tim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on Aug 4, 2020 at 2:16am PDT

Pevačica takođe ističe da da bolest od koje je bolovala njena mama izlečiva, ali da je preminula greškom lekara.

- Moja mama je umrla greškom lekara. Imala je karcinom grlića materice i to je onaj tip koji je u preko 90 odsto slučajeva izlečiv. Kada je imala 37 godina konzilijum lekara je odlučio da neće da joj vade matericu i jajnike jer će možda želeti još da rađa.

- Lečili su je na druge načine. Ostavili su tempiranu bombu u njoj, koja je kasnije eksplodirala. Suluda mi je ta njihova odluka, jer bi joj doktori danas sigurno odmah sve izvadili, posebno što je ona već tada imala dvoje dece. Igrali su se sa njenim životom i moja sestra Maja i ja ostale smo bez majke.

Rada Manojlović oštra: Ne treba da vas čude negativni komentari od izmučenog naroda! 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on Mar 9, 2020 at 7:14am PDT

Neke rane vreme nikada ne zaleči, a Rada se susrela upravo sa jednom takvom. Takođe je istakla da majčinu smrt nije odbolovala, niti će.

- Nisam odbolovala maminu smrt, a već sam nastupala posle deset dana. Morala sam da zaradim novac za naše sulude običaje: daće i ostale stvari. Niko me nije pitao da li mi se radi, već samo kažu: 'idi pevaj'. Ja pevam, a telo mi drhti, duša mi se raspada.