Jana Milić Ilić konačno se našla u ulozi negativca, ova uloga je njena sušta suprotnost!

Autor:

26.10.2020 16:45

Foto:

Foto:



Zvezda nove serije 'Jugoslovenka' Jana Milić Ilić ovog puta našla se u nesvakidašnjoj ulozi, kako se snašla i da li je imala problema sa likom Milice Ristić otkrila je u Jutarnjem programu.

U dugo očekivanoj seriji  'Jugoslovenka' Jana tumači lik Milice Ristić koji joj se posebno dopao jer je potpuno drugačiji od onoga što je do sada igrala. Popularna glumica je istakla da se sjajno oseća, ali je umorna, te da je ozbiljan streber i radoholičar.

- Dobro sam, lepo raspoložena, srećna ali umorna. Radimo, snimali smo na Hvaru, sada smo u Šimanovcima. Divna ekipa, glumci, scenaristi, cela ekipa. Trening, vežba, dugo sam u ovom poslu, volim da radim i mislim da sam ozbiljan štreber - Rekla je Jana za Pink, te je detaljnije opisala lik Milice Ristić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jana Ilic Milic official (@janamilicilic) on Sep 14, 2020 at 10:58am PDT

- To znači da ću konačno da igram negativca! U prethodnim projektima sam igrala dobrice velikog srca, malo i plačljivice u kojima sam uživala, ali ovo je sada nešto potpuno novo za mene. Igram jednu ženu sa kojom nikakve sličnosti nemam. Milica Ristić je naizgled hladna, stroga, uobražena, ali jako joj je stalo do toga šta okolina misli o njoj i sve bi uradila za svoju decu, a to podrazumeva korupciju i svašta nešto.

Jana Milić Ilić: “Istine i laži” kriju veliko iznenađenje 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jana Ilic Milic official (@janamilicilic) on Aug 13, 2020 at 12:22pm PDT

Tokom snimanja su se pridržavali svih predviđenih mera ističe Jana, a istikla je i da se neverovatno provela na Hvaru, te je čak stigla i da se okupa. - Prelepo je bilo, da dobijemo mogućnost da budemo dva meseca na Hvaru, čak sam stigla i da se okupam.  Za razliku od vremena provedenog na Hvaru, u Šimanovcima nema mora, ali joj je i to iskustvo bila zaista divno. - U Šimanovcima je divno, svaki sektor funkcioniše perfektno sam za sebe, divno je.

Jana Milić Ilić: Mama na neodređeno vreme 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jana Ilic Milic official (@janamilicilic) on Aug 24, 2020 at 8:18am PDT

Glumica je za kraj istakla da svoje scene ne gleda pre premijere, te da je izuzetno samokritična.

- Užasno sam samokritična i onda ako pogledam svoje scene vidim sve što mi nije valjalo. Trudim se kvalitetno da radim, a da ne idem da proveravam svaku scenu. - Zaključila je popuralna glumica Jana Milić Ilić.