Bivši suprug Dženifer Lopez konačno je preboleo bolan rastanak: Mark Entoni srce je poklonio ovoj dami!

Autor:

28.10.2020 14:23

Foto:

Foto:



Pevač Mark Entoni konačno je pronašao novu ljubav!

Šest dugih godina američki pevač bio je prilično pasivan u svom ljubavnom životu. Osim kratkog braka sa Šenon koji se završio 2017. godine pevač nije bio preterano aktivan na ljubavnom planu. Međutim, konačno je uspeo da pređe preko niza neuspelih ljubavi, te je vest da je uplovio u romantičnu vezu sa rijaliti zvezdom odjeknula u svetskim medijima.

Srce 52-godišnjeg pevača Marka Entonija bivšeg supruga Dženifer Lopez osvojila je 44-godišnja rijaliti zvezda Evelin Lozada koja je svoju slavu stekla učešćem u popularnom šou 'Žene košarkaša'.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marc Anthony (@marcanthony) on Sep 9, 2020 at 10:24am PDT

Par je u srećnoj vezi već nekoliko meseci, a zajedničko vreme uglavnom provode u njegovoj luksuznoj vili u Majamiju, prenosi 'The Blast'.

Interesantna je činjenica da su njihovu ljubav otkrili obožavaoci, koji su primetili da fotografije koje postavljaju na društvenim mrežama uglavnom dolaze sa indentičnih lokacija u slično vreme. Ipak do sada se ni Mark a ni Evelin nisu oglašavali povodom ovih navoda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Evelyn Lozada (@evelynlozada) on Oct 22, 2020 at 2:59pm PDT

Podsećanja radi, Mark Entoni bio je u braku sa divom Dženifer Lopez dugih sedam godina, a iz tog braka dobio je blizance Maksa i Emu 2008. godine. Međutim nakon pomenutog braka, Mark kao da je bio razočaran u ljubav, te se nije upuštao u veze vredne pominjanja.

Ali čini se da mu je ovog puta veru u ljubav vratila atraktivna rijaliti igračica, te se nadamo da je pevač pronašao svoju oazu mira, ali za zvanične čestitke sačekacemo potvrdu pomenutog para.

Pročitajte i: Nepogrešiva kombinacija: Da li su Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez najskladniji par u svetu poznatih? 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marc Anthony (@marcanthony) on Feb 22, 2020 at 12:33pm PST