Aleksandra Prijović prvi put se našla u ulozi ljubavnice, kako se atraktivna pevačica snašla u novom izazovu?

Autor:

29.10.2020 20:30

Foto:

Foto:



Aleksandra Prijović u ulozi ljubavnice našla se isključivo za potrebe snimanja spota.

Njena nova pesma Legitimno napravila je veliki uspeh i već nedeljama je prva na svim listama, a za nju je na neki način predstavljala poseban izazov. Naime, u spotu se našla u ulozi ljubavnice, a u intervjuu koji je nedavno dala otkrila je i kako se snašla u toj ulozi.

- S obzirom da sam već glumila u seriji, nije mi bilo teško da odglumim i u spotu - otkrila je Aleksandra Prijović koja se u ulozi ljubavnice našla prvi put.

Pročitajte i: Svečanost u domu Živojinovića – Aleksandra Prijović slavi 25. rođendan! 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) on Oct 28, 2020 at 12:53pm PDT

S obzirom da je Aleksandra javnosti poznata kao smerna, izuzetno skromna, a uz sve to posvećena supruga i majka, mnogi su se iznenadili stihovima njene pesme, koji prevaru karakterišu kao legitimnu. Aleksandra je i na to imala poseban komentar.

- Pesmu svako doživi na svoj način - rekla je kroz osmeh za Srbija danas.

- Jako sam verovala u tu pesmu. Da nisa, ne bih je snimila, ipak ovoliki uspeh nisam očekivala i zbog toga mi je posebno drago - prokomentarisala je pevačica i uspeh koji je pesma ostvarila.

Pročitajte i: Aleksandra Prijović u čizmama koje su apsolutni hit ove sezone 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) on Oct 16, 2020 at 12:06pm PDT

Kada su uloge koje svakodnevno menja u pitanju, Aleksandra je prihvatila kompliment da je jednog dana seks bomba, a drugog dama, a sa osmehom je dodala da je trećeg dana majka u trenerci i opuštenom izdanju.

Kada je, sa druge strane, u pitanju njen privatni život, svojim najvažnijim muškarcima u životu, Filipu i Aleksandru, ona je prva i jedina žena, u čemu iz dana u dan sve više uživa.