Miloš Biković emotivno je srećan: Iza svega se krije nova ljubav?

Autor:

30.10.2020 13:30

Foto:

Foto:



Poznat kao neko ko svoju privatnu stranu života drži daleko od očiju javnosti, Miloš Biković ni ovog puta nije zalazio u detalje, već je bio prilično škrt na rečima.

Miloš Biković važi za jednog od najpopularnijih i najpoželjnijih glumaca mlade generacije čija slava je davno prešla okvire domaće scene. U Rusiji već dugo uživa status velike filmske zvezde, a u razgovoru za domaće medije još jednom se dotakao svog života na emotivnom planu, ali je otkrio i da li su glumci skolni alkoholu tokom snimanja.

Što se tiče njegovog emotivnog statusa Biković je ponovo bio izuzetno škrt na rečima. Na pitanje da li je zauzet kratko je rekao - Srećan sam - emotivno.

Pročitajte i: Miloš Biković na zadatku s pilotima Vojske Srbije!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on Oct 14, 2020 at 12:30pm PDT

Ono što je poznato domaćoj javnosti jeste da je Biković do početka godine bio sa Barbarom, njihova ljubav trajala je nešto više od godinu dana. Pre prelepe manekenke bio je u dugoj vezi sa koleginicom Brankicom Sebastijanović, a potom i sa ruskom glumicom Aglajom Tarasov.

Pročitajte i: Miloš Biković i Barbara Tatalović: Poljupci u liftu (foto) 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbara Tatalović (@barbaratatalovic) on Aug 23, 2020 at 3:04pm PDT

Povom rastanka sa Barbarom Tatalović početkom godine Biković je rekao za Hello magazin:

- Definitivno nije lako biti sa mnom u vezi. I smatram da ću moći da zasnujem emotivni odnos onog trenutka kada rešim da mi to bude prioritet, kao i onog trenutka kada se tome posvetim. Tačnije, kada nađem pravu osobu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on Oct 29, 2020 at 6:25am PDT

Glumac je nedavno postao i zaštitno lice jednog poznatog brenda žestokog pića pa je povodom toga otkrio da se ne libi da popije ukoliko je situacija odgovarajuća.

- Uživam uz piće kada sam u kafani sa društvom ili uživam sam kod kuće, a nekad pijem i na semaforu! (smeh) Šalim se, naravno, volim da popijem kada je momenat prikladan.

Pročitajte i: Popularni glumac Miloš Biković: Nemam ništa protiv kada me neko nazove nacionalistom! 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on Oct 25, 2020 at 7:28am PDT

Za kraj Biković je otkrio kada će biti premijerno prikazan dugo iscekivan nastavak filma 'Južni Vetar'.

- Ako epidemiološka situacija to dozvoli, sledeće godine. Radimo na filmu Slobodana Šijana, a u toku su i četiri, pet projekata kojima sam posvećen. - Zaključio je Biković.