Čudesna Kejt Vinslet nova je vlasnica rekorda koji je do sada držao Tom Kruz - Glumica se u novoj ulozi oseća savršeno!

Autor:

02.11.2020 14:00

Foto:

Foto:



Čudesna Kejt oborila je rekord koji je dugo godina držao njen kolega Tom Kruz!

Osim neverovatnog talenta, harizme i nesvakidašnje lepote Kejt Vinslet ovog puta je pokazala da je i fizički itekako dobro pripremljena, te je obordila rekord koji je držao njen kolega Tom Kruz.

Pročitajte i: Kejt Vinslet osudila je moćnike koji zloupotrebljavaju svoj položaj radi zadovoljstva! 

Kate Winslet gettyimages

Naime, tokom snimanja nastavka serijala Avatar, Kejt je uspela da snimi scenu pod vodom i zadrži dah neverovatnih sedam minuta! Tim dostignućem oborila je rekord koji je dugo držao Tom Kruz u filmu Nemoguća misija: Otpadnička nacija.

Kako navodi portal MSN, Vinslet je na snimanju legendarnog filma Džejmsa Kamerokana snimala pomenutu scenu pod vodom duže od sedam minuta i tako 'potukla' rekord Toma Kruza. On je u petom nastavku popularnog filma Nemoguća misija izdržao tada neverovatnih šest minuta.

Pročitajte i: Humani Džek i Rouz: Kejt Vinslet i Leonardo Dikaprio spasili život nepoznatoj ženi 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by World_of_Avatar (@_beyond_world) on Nov 1, 2020 at 2:10pm PST

Slavna glumica nije bila deo prvog dela legendarnog filma, međutim sada je tu, a na osnovu fotografija koju su objavljene s snimanja ona tumači neku vrstu morskog bića sa krilima. Snimanje 'Avatara 2' zahtevalo je da veći deo ekipe budu stručnjaci za podvodna snimanja, a Vinslet je takođe imala opsežne pripreme za ulogu.

Kako je istakla u jednom od intervjua, morala je da nauči da roni kako bi bila potpuno spremna za ulogu u pomenutom filmu.

- To je bilo prosto neverovatno. - Poručila je Kejt za Holivud reporter.

Inače, ono što je za sada poznatno o nastavku 'Avatara' je da priča prati lika iz prethodnog filma Džejka Salija, koga tumači Semjuel Vorington i Nejtri, koju igra Zoi Saldana. Njiho dvoje putuju preko Pandorinih okeana i suočavaju se licem u lice sa klanom Metkajina koji živi pod morem, gde upoznaju Na'vi koja se zove Ronal a tumači je upravo Kejt Vinslet.