Princ je bio odlučan u nameri da ne širi paniku: Vilijam je bio suočen s najtežim oblikom virusa!

Autor:

02.11.2020 20:00

Foto:

Foto:



Kraljevska porodica bila je složna u ideji da informacije sakrije od javnosti!

Nakon što je u javnosti objavljeno da je Velika Britanija ponovo uvela određene mere koje će trajati sve do 2. decembra, na površinu su ispilivale vesti da je princ Vilijam još u aprilu mesecu preležao Korona virus. Kako ističe izvor blizak porodici za 'The Sun', s obzirom na to da su u tom trenutku bili zaraženi princ Čarls i premijer Boris Džonson, kraljevska porodica s informacijama o Vilijamovom stnaju nije htela da podiže dodatnu paniku.

Pročitajte i: Svađa između braće dostiže vrhunac: Hari i princ Vilijam konačno će se naći oči u oči? 

- Virus ga je 'udario' prilično jako. Bio je šokiran tom činjenicom obzirom da je mlad i u formi, a u jednoj fazi se čak mučio s disanjem, što je bio najveći razlog panike koja se proširila porodicom. Kako je i sam osetio snagu virusa, princ podržava nove mere koje je uvela Velika Britanija. - Ispričao je neimenovani izvor za britanske medije.

Detalji njegovog stanja nisu poznati a javnost očekuje da će se i sam princ uskoro oglasiti i detlajnije ispirčati svoju priču. Mnoge zanima da li su Kejt i njegova deca takođe bili zaraženi ili su neugodni virus uspeli da izbegnu.

Pročitajte i: Fotografije dana: Princ Vilijam i vojvotkinja Kejt ispratili dvoje dece u školu 

Za razliku od Vilijama, njegov otac Čarls imao je dosta blaže simptome. Gde se zarazio dvor nije mogao da potvrdi jer je nedelju dana pre tog pozetivnog testa imao dosta javnih obaveza. Tada se testirala i njegova supruga Kamila, čiji je test bio negativan. Čarls je neko vreme bio u samoizolaciji u dvorcu Balmoral i tako izbegao mogućnost susreta sa ostatkom porodice, te s kraljicom Elizabetom koja zbog godina spada u izuzetno rizičnu grupu.