Slavlje uz 1001 ružu: Nikad viđena fotografija Jelene i Novaka oduševila obožavaoce! (foto)

Autor:

05.11.2020 13:36

Foto:

Foto:



Emotivna Jelena Đoković objavila je nikad viđenu fotografiju s početka romantične priče sa Novakom, a njihovi osmesi govore da je od početka bila reč o nesvakidašnjoj ljubavi!

Poznato je da bračnom paru Đoković zaista sve ide od ruke. 33-godišnji Novak najbolji je teniser sveta - osvaja turnir za turnirom, dok njegova supruga 34-godišnja Jelena brine o deci, šestogodišnjem Stefanu i trogodišnjoj Tari, te uspešno vodi Fondaciju Novak Đoković zahvaljujući kojoj je Sribiji između osalog otvoreno 45 novih vrtića.

Vrlo često Đokovići istaknu poneku emotivnu priču iz života, a ovog puta to je učinila Jelena koja je iskopala staru fotografiju s početka njihove romantične priče, prenosi Gloria.hr.

Pročitajte i: Slavlje u domu ponosnih roditelja Novaka i Jelene Đoković: Heroju naš, volimo te! 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Nov 4, 2020 at 4:00am PST

- Slika s tavana! Gledam kak oizgledamo ovde kao da smo iz osnovne škole, a uz 1001 ružu smo proslavljali dvogodišnjicu zaavljanja i pobedu na Dejvis Kupu. Ništa bez dragog Joce i njegovih magičnih cvetnih aranžmana. - Napisala je Jelena pored fotografije koja ima veliki broj sviđanja, među kojima je i Goran Ivanišević koga je romantična strana našeg Novaka oduševila.

- Mislim da ne postoji neka formula, brak jednostavno funkcioniše ili ne. Kao i svaki odnos. Potrebo je mnogo poštovanja i emocionalnog angažovanja da bi brak bio kvalitatan i da bi trajao. Novak puno putuje, a kad se vrati s puta, to je kao da se opet upoznajemo, ponovo se zavodimo jer smo se oboje u međuvremenu uželeli jedno drugog i možda ne tako uočljivo na prvi pogled ali i promenili. - Rekla je Jelena za naš magazin i dodala da su oboje izuzetno romantični.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Sep 24, 2020 at 1:26pm PDT

Oboje smo romantični, ali i čvrsto na zemlji, svako na svoj način. Ja mu pomažem u pisanju knjige, on organizje neke neverovatne izlaske, piše mi pisma, ja ga iznenadim nekom sitnicom... Ljubav i pripadnost izražavamo jedno drugom na milion načina. - Zaključila je Jelena.