Harizmatična glumica Jana Milić Ilić otkrila: Ljubav nije kao na filmu, ona je zapravo neprestana borba!

Autor:

05.11.2020 20:30

Foto:

Foto:



Prelepa 38-godišnja glumica Jana Milić Ilić poznata je kao veoma šarmantna žena, koja zrači harizmom i pozetivnom energijom, a malo ko zna da se iza njenih divnih crnih očiju velika tuga.

Naime, prelepa glumica imala je samo 20 godina kada joj je majka preminula, a ovaj nemio događaj ostavio je neizbrisiv trag na Janinom srcu. Lepa ali i ona manje lepa životna iskustva Jana savršeno pretače u uloge koje tumači, te tako ovih dana uživamo gledajući je u seriji 'Jugoslovenka' u ulozi Milice Ristić, nadmene, lukave, neostvarene žene i loše majke.

- Budući da sam do sada tumačila uglavnom pozetivne junake, svi koji me poznaju mislili su da negativca nikako neću moći da iznesem. S druge strane osećala sam da to mogu i ulogom Milice sam ih sve razuverila.

Pročitajte i: Jana Milić Ilić: “Istine i laži” kriju veliko iznenađenje 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jana Ilic Milic official (@janamilicilic) on Oct 29, 2020 at 6:06am PDT

Osim što je pričala o svojoj najnovijoj ulozi, prelepa glumica osvrnula se i na ljubavni život te veoma interesantnu priču o početku njene velike ljubavi sa suprugom Miodragom Mišom Ilićem.

- Istina je da se među nama sve nekako brzo odvijalo, ali samim tim je ostalo dosta prostora da se kasnije kroz brak upoznamo. Zajedno smo sazreli, susretali se sa izazovima i odolevali im. Neminovno je da su brojni spoljašnji faktori, kao i uloga roditelja, uticali na nas i na ljubav. Stoga je nemoguće da očekujemo da ona izgleda kao na početku ili kao u filmovima ili knjigama, jer je zapravo neprestana borba.

Pročitajte i: Jana Milić Ilić konačno se našla u ulozi negativca, ova uloga je njena sušta suprotnost! 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jana Ilic Milic official (@janamilicilic) on Sep 14, 2020 at 10:58am PDT

Jana Milić Ilić osvrnula se i na granice koje bi čovek trebao da pređe kako bi spase svoj brak.

- Ako ljubav i volja među partnerima i dalje postoje, treba da urade sve. Najlakše je okrenuti se i otići. Ljudi najčešće zaboravljaju da su se venčali da im bude lepo, da ujturu kada ustanu, jedno drugome vraćaju osmeh na lice. Sve češće im, međutim, postaje mučno da se s posla vrate kući. Mislim da nikada ni iz koga razgloa ne bih mogla to da trpim, niti bih dozvolila da u borbi za opstanak braka izgubim sebe. - Zaključila je Jana za magazin Story.