Luka Jović zabrinut za sina, da li će Sofija poslušati supruga?

Autor:

11.11.2020 13:20

Foto:

Foto:



Sofija Milošević i Luka Jović pre nešto više od dva meseca postali su roditelji preslatkog Alekseja. Verenici uživaju u svakom zajedničkom trenutku sa sinom, a nedavno su se uputili i na prvo zajedničko putovanje u rodnu Srbiju.

Kako prenose domaći mediji, upravo ovo putovanje izazvalo je sukob među partnerima.

Od kada se pre dva meseca porodila, Sofija ubeđuje Luku da ona sa sinom na neko vreme dođe u Srbiju. Jović nije hteo ni da čuje! Rekao joj je da ne dolazi u obzir da putuje sa bebom dok u svetu vlada haos zbog korona virusa. Pošto je ona bila uporna, popustio je, pa su zajedno došli u Beograd, on zbog obaveza u reprezentaciji, a ona da bi videla porodicu ‒ otkriva za „Informer“ izvor blizak paru.

Sofija Milošević i Luka Jović planirali su da se u Španiju vrate do 19. novembra, kada Luka mora da bude na treningu u klubu „Real Madrid“.

Pročitajte i: Luka Jović i Sofija Milošević doneli konačnu odluku: Manekenka će se poroditi u ovom gradu 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic) on Jul 23, 2020 at 12:58pm PDT

Luka bi u ovom periodu trebalo da odigra tri utakmice za Srbiju, prvu protiv Škotske u četvrtak, a drugu tri dana kasnije protiv Mađarske u Budimpešti. Poslednji meč ima sa Rusijom 18. novembra u Beogradu i trebalo bi da odmah sledećeg dana zajedno odlete za Madrid. Međutim, kako je i prvi put uspela da ga omekša, Sofija ga i sada ubeđuje da ona i beba ostanu u Srbiji sve do Nove godine i Božića. Luka tada ne može da dođe u Beograd jer će sa „Realom“ igrati utakmicu 30. decembra, pa već 3. januara. On ne želi da bude odvojen od sina za vreme praznika, pa se zbog toga često svađaju ‒ dodaje izvor.

Dok Luka izuzetno brine za sina i ne želi da dva meseca budu razdvojeni, manekenka ne želi da se vrati u Madrid gde je na snazi vanredno stanje, pa bi sa bebom bila zatvorena u kući. Osim toga, Luka ima celodnevne treninge pa je sa njima mali deo dana, što joj dodatno otežava boravak u prestonici Španije.

- Pokušavala je da mu objasni da su Aleksej i ona često sami i da su joj potrebni prijatelji i porodica. Rekla mu je da je on stalno na putu, jer igra i po dve utakmice nedeljno, a da se ona oseća kao u zlatnom kavezu. Zbog situacije ne može normalno ni da uživa sa detetom, da ide u šoping, restorane i zato želi po svaku cenu da bude ovde za vreme praznika.

Pročitajte i: Porodila se Sofija Milošević – Luka Jović postao je otac po drugi put! 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Nov 4, 2020 at 11:20am PST

Madrid je jedno od najvećih žarišta virusa korona u Evropi, pa je igrala i na tu kartu. Ubeđivala ga je da je beba u Srbiji bezbednija. Međutim, Luka zna kakav bi ona život vodila ovde i da se ne bi čuvala od zaraze, pa joj to nije upalilo. Rekao joj je da korona divlja i u našoj zemlji i da je najbezbednija kada je kod kuće ‒ istakao je izvor Jovićeve argumente.

Par je još u Srbiji, a da li će se mama i beba vratiti u Španiju sa Lukom i da li će Sofija popustiti, ostaje da vidimo.