Slobodan Boda Ninković doneo neočekivanu odluku: O zdravlju se ne razmišlja kada do nečega dođe, već stalno!

Autor:

16.11.2020 11:08

Foto:

Foto:



63- godišnji glumac Slobodan Boda Ninković otkrio je obožavaocima de će uskoro otići u zasluženu penziju, ali i otkrio neke od planova pre nego što se povuče.

Poznato je da mnoge javne ličnosti, uprkos velikim količinama novca, nisu zaista srećne. A da novac ne može sve da kupi potvrdio je i Boda: - Znate, možete imati koliko god novca, ali vam to u određenim okolnostima ne može pomoći. -  Istakao je glumac.

63-godišnji glumac takođe je naglasio da ga je 'život na betonu' izmorio, te planira da u dogledno vreme urbane ulice glavnog grada zameni zdravijom, zelenijom sredinom, a posao bi smanjio na minimum.

Pročitajte i: Slobodan-Boda Ninković o veštini koju nikad nije savladao 

- Ja to ne radim zbog ove situacije i neću uradititi. Ali je stvarno u Beogradu postalo mnogo naporno. Najviše vremena se gubi u tranziciji i mnogo je velika gužva, opterećenje u saobraćaju. Dok stignete od jedne do druge tačke, prođe vremena. Imam nameru sledeće godine, kad odlazim u penziju onu zvaničnu, da promenim okruženje. Radiću, ali smanjeno. Znači,  onoliko koliko mi prija i u zdravije okruženju. Imam blizu Smedereva plac ili videću već gde, ali neću biti sve vreme u betonu. - Istakao je Boda Ninković.

Pre nego što ode u više nego zasluženu penziju popularni glumac odlučio je da se posveti svojoj zaostavštini. Neumorno radi na više projekata, a naglašava i da je trajanje u ovom poslu najvažnije.

- Drago mi je. U ovom poslu jeste najvažnije trajanje. Ako trajete, postoji razlog zašto se bavite tim poslom. To što se snima dosta je takođe vrlo bitno jer ovo jeste period poslednjih dve, tri godine kada je mnogo povećana produkcija, što je dobro. Na publici je da odluči šta joj se doapda, a šta ne. Sada završavam 'Tomu'. Počeću uskoro da snimam jedan sitkom, pa u decembru s Nikolom Pejakovićem njegov projekat u Banjaluci koji će biti humorističkog karaktera. - Rekao je Boda Ninković za 'Blic'.

Pročitajte i: Slobodan-Boda Ninković: Uzbudljivi vodvilj masti i aleve paprike 

Jedna od neizbežnih tema u trenutnoj situaciji svakako je i ono o trenutnoj situaciji s virusom korona, koji je obziljno uzdrmao domaću glumačku scenu.

- Zdravlje je bitno. Ali o zdravlju ne možete da razmišljate kada dođe do nečega, već stalno. I ono što ja radim, iako nemam preteranu fizičku aktivnost, osim toga što jurcam, radim, jeste da više vodim računa o imunitetu, unosu vitamina... - Zaključio je Slobodan.