Bivša novinarka BBC-ija vodiće Jutarnji program: Poznato je ko će biti novi partner Jovane Joksimović? (foto)

Autor:

17.11.2020 12:10

Foto:

Foto:



Kada se pre nekoliko dana pojavila informacija u medijima da Srđan Predojević neće nastaviti partnerstvo sa Jovanom mnogi su se inzenadili, a sada se predpostavlja i ko je novi partner poznate voditeljke!

Naime, spekulacije domaćih medija da će Jovana Joksimović svoju karijeru nastaviti na televiziji svog supruga Željka Joksimovića čini se približava se realizaciji. Međutim ono što posebno zanima domaću javnost jeste ko će biti novi partner Jovane Joksimović u Jutarnjem programu?

Domaća javnost takođe je izveštavala o navodnom sukobu mišljenja između Srđana i Jovane, te je za očekivati da karijere nastave u suprotnim pravcima. Jovana je odustala i od tužbe koju je trebalo da podnese zajedno sa Srđanom povodom kako ona ističe neopravdano uručenog otkaza od strane televizije Prve.

A prema nezvaničnim informacijama, društvo Jovani u Jutarnjem programu praviće Manja Grčić, koja bi sa više od 15 godina iskustva trebalo da predstavlja savršenog partnera Jovani u stvaranju novog voditeljskog para. Poznato je da je Manja dobra prijateljica sa Joksimovićima, a spekuliše se da je upravo zbog nje Jovana i došla na Prvu televiziju.

Grčićeva je diplomirala novinarstvo na prestižnom fakultetu žurnalistike u Engleskoj, a svoju novinarsku karijeru započela je na BBC-iju.

Nakon rada na britanskom javnom servisu vraća se u Beograd i postaje deo Informativne redakcije televizije B92. Manja je bila i savetnik za odnose sa javnošću u američkoj agenciji USAID, a takođe i direktor firme 'Media System' na televiziji Pink.

Pročitajte i: Jovana Joksimović i Srđan Predojević oprečnog mišljenja: Kumstvo se približava kraju? 

Svojevremeno Manja je izjavila za Wannabemagazine da je zadovoljna što je dobila priliku da sa svojim dobrim prijateljem Željkom Joksimovićem gradi nešto što je delom i njeno.

- Moj prijatelj Željko Joksimović me je pozvao da zajedno sa njim napraivm tri nove televizije. Za mene je to bio izazov zato što sam prvi put dobila šansu da gradim nešto novo što je delom i moje. Samim tim sam se oslonila na sve što znam i pokušavala da izvučem sve televizijske lekcije koje sam naučila u poslednjih 18 godina koliko sam u televizijskom poslu. Hteli smo da ponudimo tržištu nešto drugačije. Prvenstveno kvalitet - i u smislu sadržaja i produkcije, a tu mislim na zvuk, svetlo, stručnost ljudi koji to rade, način snimanja... Kada smo kupovali i pravili prgoram trudili smo se da on bude premijeran i da ima sadržaj na koji ne ostajete ravnodušni. U našem biznisu sve je u emociji, ako dođeš do gledalaca i pogodiš ih, nasmeješ ili rastužiš - pobedio si. To je glavna smernica kojom se vodimo kada stvaramo naše tri televizije. - Istakla je tada Manja.

Posted by Manja Grcic on Недеља, 15. новембар 2015.

 

Iako tada nije bilo reči o voditeljskom poslu, čini se da je Manja odlučila da se oproba i u ovoj ulozi, te ćemo je najverovatnije od 30. novembra gledati na Jutarnjem programu K1 televizije!