Osveta se najbolje servira hladna: Anđelina Džoli upustila se u ljubavnu vezu s ovim glumcem, a već su bili zajedno!

Autor:

17.11.2020 18:00

Foto:

Foto:



Izbor proslavljenje glumice krajnje je neobičan, ipak, ljubav ne zna za granice.

Glumica Anđelina Džoli službeno je sama otkako se pre četiri godine razvela od 56-godišnjeg oskarovca Bred Pita. Ipak on ju je nedavno poprilično iznervirao i povredio kada je svoju novu, sada već bivšu devojku, 29-godišnju nemačku manekenku Nikol Poturalski, odveo u dvorac u Francuskoj u kom se venčao s Anđelinom i to ni manje ni više već na njihovu godišnjicu venčanja.

Zbog toga, Anđelinin poriv za osvetom nikoga nije iznenadio, ipak njen odabir novog partnera doveden je u pitanje. Naime glumica je, ako je verovati stranim medijima uplovila u romantičnu vezu s 68-godišnjim glumcem Mikijem Rurkom. Njih dvoje su navodno 'uhvaćeni' kako razmenjuju nežnosti, prenosi magazin New Idea.

Pročitajte i: Anđelina Džoli potpuno utučena: Izgubila sam samu sebe! 

Kevin Winter/Getty Images Entertainment via Guliver

Da je Anđelina napokon odlučila da ne želi više da bude sama, te da joj je vreme da ponovo da šansu muškarcima, potvrdio je anonimni izvor koji joj je blizak i koji je svedočio njihovom poljupcu. Izvor je takođe otkrio da Anđelina želi ovom vezom dodatno da iznervira Breda, te da nije ozbiljna u nameri da ostane s Mikijem. Činjenica da je znatno stariji od nje i da je, kako mnogi smatraju, plastičnim operacijama unakazio svoje lice opravdava informaciju da je Miki bio navodni drugi izbor poznate glumice.

- S obzirom da je većina glumaca njenih godina u ozbiljnoj vezi ili braku, odlučila se za Mikija, premda glumac nije njen tip muškarca, misli da je u njemu pronašla pravog muškarca za svoj plan. - Rekao je izvor, a prenosi magazin New Idea., te je podsetio kako su Bred i Miki prijatelji dugi niz godina, te kako će Breda ovakav razvoj događaja sigurno zaboleti.

Pročitajte i: Anđelina Džoli zavodi još jednog zauzetog muškarca? (video

Kevin Winter/Getty Images Entertainment via Guliver

Ovo nije prvi put da je Anđelina dovedena u vezu s Mikijem!

Glumica je naime već razmenjivala nežnosti s zvezdom erotskog trilera 'devet ipo nedelja' i to 2009. godine na dodeli Oskara. Bred je tada navodno 'poludeo' i zato Anđelina želi u njemu ponovo da probudi slične emocije.

Ipak ona i Miki još nisu službeno potvrdili vezu. Glumac je i dalje u srećnoj vezi s ruskinjom Anastasijom Makarenko pa ostaje da vidimo hoće li zaista zbog Anđeline prekinuti dosadašnju vezu ili će sve ovo ostati u domenu teorije.