Nezavidna situacija u kojoj se našao Džoni Dep: Niz suđenja mnogo će ga koštati!

Autor:

18.11.2020 11:02

Foto:

Foto:



Situacija u kojoj se nalazi Džoni Dep zaista je nezavidna, a ako nastavi da ide u ovom pravcu moguće je da će doživeti potpuni krah.

Naime, poznato je da je Džoni Dep zbog optužbi svoje bivše žene Amber Herd ostao bez planiranih uloga, a samim tim i planirane zarade. Osim toga, poznati glumac pre nekoliko nedelja izgubio je na suđenju i protiv britanskog tabloida 'Sun' koji ga je optužio da je nasilnik koji bije žene. Glumac je oštro reagovao na optužbe tabloida, te ih je tužio, a predviđen budžet za pomenuto suđenje bio mu je 100 miliona.

Sudija je presudio da je tabloid 'Sun' ipak bio upravu, te je Džoni Dep izgubio suđenje, ali strani mediji takođe izveštavaju da je Džoni spreman na žalbu koja bi ipak mogla da ga košta mnogo više od pomenute cifre. Džoni Dep odlučan je u nameri da sve istera do kraja, međutim postoji određena doza rizika da bi pomenuti glumac mogao čak i da bankrotira!

Pročitajte i: Sud doneo iznenađujuću odluku: Presuda o slučaju Amber Herd i Džonija Depa šokirala je svetsku javnost! (foto)

John Phillips/Getty Images Entertainment via Guliver

Osim toga, Džonija isčekuje i suđenje u slučaju klevete protiv bivše žene Amber u Virdžiniji, a ročište je zakazano za jun 2021. godine. Ipak Herdova je pokrenula kontratužbu protiv Depa, što znači da bivši par očekuje dugotrajan i mukotrpan sudski proces, a samim tim moraće i da izdvoji pozamašnu svotu novca.

Kompletnu situaciju dodatno je zakomplikovao i čudan zahtev. Naime Džoni je otkrio da je zatraženo od njega da da ostavku u njegovom najnovijem projektu od koga je očekivao ogorman uspeh 'Fantastične zveri', a pomenuti gubitak veoma skupo će koštati glumca.