Voditeljka Nina Radulović o posledicama korona virusa: Imam osećaj da mi srce preskače!

Autor:

23.11.2020 14:40

Foto:

Foto:



Voditeljka Nina Radulović prošla je kroz veoma težak period borbe s korona virusom, tokom koje joj se pogoršao i akutni problem s leđima, a posledica pomenutog virusa oseća i dalje!

Voditeljka je gostujući u emisiji RTS ordinacija otkrila je da je slučajno saznala da su joj bivši suprug Branislav Lečić i sin Lav takođe bili zaraženi korona virusom. Ona je istakla i da se sama zarazila zato što nije poštovala mere. Svoje prve simptome opisala je u pomenutoj emisiji.

- Prvi simptomi su mi bili bol u grlu, diskretna upala glasnica i čudan osećaj u nosu - činilo mi se kao da gubim čulo mirisa, da imam otežano disanje ali nisam pridavala mnogo pažnje tome, bio je jul mesec, išli smo na bazen, družili se. Međutim dan pre nego što ću osetiti prve simptome bila sam u velikom društvu sa prijatlejima i decom, imali smo prisne kontakte. U početku nisam ni kašljala, ni kijala, međutim nakon 48 sati došlo je do pogoršanja. Imala sam utisak kao da mi je slon legao na grudni koš. - Istakla je voditeljka te je navela da je nakon čitavih šest negativan test.

- Tek posle šest nedelja sam dobila negativan test. Svih šest nedelja nisam imala čulo mirisa, plašila sam se da će to trajno ostati, ali hvala Bogu vratilo se.

Nina takođe sumnja da je upravo ona zarazila svog sina, koji je kasnije virus preneo ocu. Srećom oni nisu imali nikakve simptome, te su virus preležali u hodu.

- Za sve to vreme moje dete nije imalo nikakve simptome. Ispostavilo se da su i Lav i njegov otac bili zaraženi. Verovatno sam ja prenela Lavu, a on ocu. Srećom nisu imali simptome, iako su u rezultatima imali veći broj jedinica nego ja. 

Pročitajte i: Nina Radulović posle korone pred novim problemom, moraće na operaciju? 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Radulovic (@nina_radulovic_official)

Nakon velike zavrzlame koju je proživela voditeljka se striktno pridžava svih mera, masku ne skida, a kako navodi posledice su i dalje prisutne.

- Posle mesec dana opet nisam imala antitela, tako da sam zvanično nezaštićena ponovo, ali vodim računa jako i ne skidam masku. Ipak i dalje osećam posledice, imam osećaj preskakanja srca i ni ne pomišljam da se bavim nekom jačom fizičkom aktivnošću. - Zaključila je Nina.

Nini Radulović zdravlje je napokon postalo prioritet!

Naime, nakon svega kroz šta je prošla voditeljka je akcenat stavila upravo na zdravlje. Virus korona i pomenuti problemi s kičmom naučili su je da zdravlje nema cenu.

- Stalno mislim o zdravlju i čim osetim nešto što nije uobičajno posetim lekara. U suštini se ne opuštam mnogo. Ne pijem alkohol, ne pušim, ne izlazim nikada noću do kasno i hranim se namirnicama koje su bogate vitaminima. - Istakla je Nina za Blic.