Bivša žena Orlanda Bluma ima nesvakidašnji stav povodom njegove nove ljubavi: Toliko sam srećna zbog njih!

Autor:

24.11.2020 12:26

Foto:

Foto:



Supermodel Miranda Ker govorila je o odnosu s bivšim suprugom Orlandom Blumom, kao i njegovoj novoj ljubavi sa američkom pevačicom.

Miranda Ker se naime pojavila u jednoj emisiji, gde je odgovarala na pitanja popularnoj voditeljki Dru Barimor. Neizbežna tema bio je i odnos s njenim bivšim suprugom, kao i njena reakcija na njegovu ljubav s američkom pevačicom Kejti Peri, s kojom je nedavnom dobio i ćerku, Dejzi.

- Obožavam Kejti i srećna sam što je Orlando pronašao nekoga ko ga veseli, jer na kraju dana, Flin ima srećnog oca i srećnu majku - a to je najvažnije. - Istakla je onda, misleći na svog devetogodišnjeg sina Flina, kojeg je dobila u braku s Blumom.

- Toliko sam srećna što su se Orlando i Kejti našli i toliko sam zahvalna što sam ja pronašla neverovatnog surpuga i zbog toga što se svi zajedno poštujemo. Kada dođu momenti u kojima zajedno rešavamo probleme, uvek nađemo kompromis i uradimo ono što je najbolje za našu porodicu. - Otkrila je Miranda, vidno srećna zbog neverovatnog odnosa koji uživa sa bivšim suprugom.

Pročitajte i: Kejti Peri i Orlando Blum pred novim izazovima: Slavna pevačica se porodila! 

Orlando Blum i Miranda Ker, Foto Jason-MerrittGetty-Images-Entertainment-via-Guliver.

- Mi uvek na kraju uradimo ono što je najbolje za Flina i mislim da je to najvažnije na kraju dana. - Zaključila je Miranda Ker, apostrofirajući decu kao nešto najvažnije na svetu.

Podsećanja radi, Miranda i Orlando bili su u braku tri godine, pre nego što su se razveli 2013. godine. Ker se tada preudala za Evena Spigela te dobila još dva sina. Blum je, za razliku od bivše supruge ima poprilično burnu vezu s Kejti Peri, međutim ove godine čini se uspeli su da normalizuju odnose, te su objavili rođenje devojčice Dejzi Dov Blum. Tada je Miranda prokomentarisala njihovu objavu na Instagramu: - Tako sam srećna zbog vas, jedva čekam da je upoznam.

Miranda i Orlando zaista predstavljaju uzor i primer kako se treba ponašati ukoliko ljubav utihne, te je rastanak jedino rešenje. Deca jesu najvažnija, te ne bi trebala da ispaštaju zbog izbora roditelja, a svojim primerom bivši surpružnici pokazuju da je sklad i mir moguć i u ovakvim situacijama.