Miloš Timotijević ne voli da deli svoju intimu, ali ovo kaže o supruzi

Autor:

02.12.2020 21:00

Foto:

Foto:



Šarmantni Miloš Timotijević (45), jedan od trenutno najzaposlenijih glumaca, koji je punu popularnost stekao tek u četrdesetim godinama, na slavu gleda kao na sastavni deo glumačke profesije, a porodica je mesto gde pronalazi mir.

Tome u prilog idu i reči poznatog umetnika koji za svoju lepšu polovinu slikarku i grafičku dizajnerku Dunju Galić kaže da je ona njegova najveća podrška i oslonac. Ovaj par je već 12 godina u braku, ali za sve to vreme javnost nije imala prilike da vidi Dunju koja, po Miloševim rečima, iako razume tempo i način glumačkog života ne voli da se eksponira.

- Moja karijera je krenula uzlaznom putanjom od kada sam sreo ženu. Ona je moj pokretač. Ne volim da pričam o privatnom životu. Ne volim da delim svoju intimu - rekao je glumac jednom prilikom za "Blic".

Pročitaj i: Miloš Timotijević otkriva: Odrastao sam kraj žena, zato ih poštujem na poseban način!

- Trudim se da sačuvam svoju privatnost, ali u svakom poslu je neophodna podrška supružnika, ne samo nama glumcima. Bez toga je sve teže. Ako imate osobu koja veruje u vas, onda je sve lakše. Imate četvoro očiju, dva srca, dva mozga, dve glave za razmišljanje. Naš posao je takav, da je neophodno razumevanje - ispričao je glumac i otkrio da ipak postoji nešto što njegova supruga ne shvata kada je njegova karijera u pitanju, a to je zbog čega je dosta poslova - odbio.


Miloša Timotijevića poslednjih godina gledamo u pozorištu, ali i u popularnim ostvarenjima poput "Južnog vetra", "Senki nad Balkanom", "Vojne akademija", "Sumnjivih lica", "Bese". Uskoro ćemo ga videti i u seriji "Pevačica" sa Milicom Pavlović.

Umetnik je nedavno komentarisao i kako on kao glumac reaguje na preplitanje profesija, činjenicu da se pevači bave glumom.

- Pogledajte Lejdi Gagu, koja je ostvarila ozbiljnu ulogu u ozbiljnom filmu sa Bredlijem Kuperom. To su izvođačke umetnosti, koje dele dosta zajedničkih stvari. Danas pevači snimaju toliko spotova da mogu da steknu veliko iskustvo. Ni prema kome ne smemo biti isključivi - ispričao je nedavno Miloš za magazin "Hello".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milos Timotijevic (@milosdtimotijevicofficial)

story.rs/NP

Autor