Nina Janković prisetila se detinjstva sa suzama u očima, ovo nista znali o prelepoj glumici!

Autor:

07.12.2020 13:30

Foto:

Foto:



Domaća glumica Nina Janković poznata je kao neko ko svoj privatan život čuva za sebe. Retko kada o detaljima govori za javnost, a i kada se odluči na takav korak biranim rečima govori o svom životu.

Nedavno je na svom Instagramu podelila radosne vesti o svojoj trudnoći i od tada se više nije oglašavala. Međutim sada je u emisiji 'Sceniranje' odlučila da ipak otkrije određene detalje iz svog privatnog života. Glumica je poručila da s nestrpljenjem dočekuje svoju ćerkicu, pripreme su već počele a početak trudnoće opisala je ovako:

- Počela sam da sređujem sobu, ali nadam se da ću pred kraj sve. Ne kupujem još uvek ništa, od Vukašina imam gomilu igračaka, neke su potpuno neutralne. Naravno da ću joj kupovati igračke i sve, ali je još uvek rano. Imala sam mučnine, bilo je strašno na početku - istakla je Nina, pa objasnila reakciju njenog sina na saznanje da će uskoro dobiti društvo.

- Ne znam koliko je svestan, ali govorio je da želi seku, što je pomalo čudno za dečaka, jer oni uglavnom žele batu. Ispunila mu se želja. Priča da mama ima bebu u stomaku - otkrila je glumica s osmehom.

Neizbežno pitanje bilo je i za kakvo ime su se supružnici odlučili:

- Ima predloge, ali to on (suprug) kad bude želeo da kaže neka kaže. Puštam ga, jer sam ja odabrala ime za Vukašina.

Pročitajte i Radosne vesti u porodici Dičić: Nina Janković ponovo je trudna?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝓝𝓲𝓷𝓪 𝓙𝓪𝓷𝓴𝓸𝓿𝓲𝓬 𝓓𝓲𝓬𝓲𝓬 (@janxnina)

Nina Janković dotakla se i prve trudnoće, a neretko ga je i dojila na setu.

- Neko može da kaže vidi ovu budalu, a neko može da kaže da je to svaka čast. Sva sreća pa sam imala samo dva puta da sam ceo dan snimala, pa su mi tad dva puta doveli Vukašina, ali ostavim mleko tad. Tako da ga nisam često ostavljala. To sam malo i preterala. Odvojili smo se par puta na jednu, dve večeri - rekla je glumica, nakon čega se prisetila svog detinjstva, te otkrila ko je prepozano njen talenat:

- Učitelj je otkrio moj talenat za recitovanje. Sa njim sam prvo krenula na takmičenje - kroz suze se prisetila glumica, koja je nakon toga zatražila kratku pauzu kako bi se smirila.