Masimo Savić otkrio šta mu je neophodno kada se priprema za koncert!

Autor:

09.12.2020 15:45

Foto:

Foto:



Poznati pevač raskošnog vokala istakao je da ga je korona omela u profesionalnom smislu, ali da je privatno on i inače veoma povučen.

- Nadam se da će uskoro biti odobrena vakcina, jer ljudima fali normalan život. I nadam se da se uskoro vidimo na koncertu u Beogradu. Inače, ja se isključivo družim sa porodicom i sa mojim bendom kada nastupamo. Ja sam i paranoični čistunac koji stalno pere ruke, a dezinficijens nosim sa sobom već pet, šest godina, za to mi nije trebala korona – rekao je Masimo s osmehom u emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1 u koju se uključio putem vibera iz svog stana u Zagrebu.

Redovna fizička aktivnost je takođe nešto što ne propušta te je Aleksandri i Bošku otkrio kojim je to novim sportom počeo da se bavi.

- Bavim se pilatesom već nekoliko godina i veoma mi godi, jer pilates vežbama rešavam problem s išijasom koji me muči već nekoliko godina. Takođe, otkako se bavim pilatesom saznao sam za neke mišiće za koje nisam ni znao da ih imam – rekao je Masimo. – Sa suprugom sam nedavno počeo da treniram streličarstvo, imamo privatne časove i divno nam je. Ja inače brzim hodom svakog dana pređem od tri do pet kilometara i vežbanje mi je neophodno da jačam mišiće i da se pripremim za koncerte.

Pročitajte i Masimo Savić poručuje: Mi muškarci treba malo više da slušamo žene!

Masimo Savic, Foto: Dalibor Danilovic

Uprkos pandemiji virusa korona Masimo je jedini izvođač iz regiona koji je bio dovoljno uporan da, uprkos obimnoj papirologiji, pređe granicu i održi koncert na teniskim terenima kraj kluba Bitef u Beogradu.

- U Hrvatskoj sam uspeo da održim devet koncerata, a zahvaljujući upornosti mog tima, prikupili smo sve papire da pređemo granicu i na koncertu u Beogradu ispoštujemo sve preventivne mere kako bi nam dozvolili nastup. Kada radiš kako treba – niko ne može da te zaustavi – rekao je Masimo Savić.

U četvrtak, 10. decembra, Masimo će u Lisinskom u Zagrebu održati koncert, a i publika u celom svetu moći će da ga prati virtuelnim putem.

- U dvorani će biti svega 500 ljudi, ali gledaćemo se i slušati širom sveta. Na ulazu će svaka osoba u publici dobiti vizir i poštovaće se sve mere kako bi koncert bio bezbedan. Ne smem da vam otkrijem s kojom ću pesmom otvoriti koncert, jer će to biti veliko iznenađenje. Inače je koncertni program najveći izazov, osmisliti kako da koncert ima uvod, razradu i kraj – istakao je Masimo.