Rada Manojlović se kaje zbog ove situacije: Nije trebalo da je komentarišem!

Autor:

09.12.2020 20:20

Foto:

Foto:



U poslednje vreme Radmila Manojlović ne pojavljuje se mnogo u medijima, kako su nastupi na čekanju zbog pandemije virusa pevačica smatra da nema potrebe da se eksponira u medijima.

Osim što važi za jednu od najatraktivnijih domaćih pevačica, Rada je oduvek bila otvorena i iskrena u komunikaciji sa javnošću.  Ovog puta u intervju za Scandal otkrila je neke interesantne detalje sa scene, ali i iz njenog privatnog života.

Poznato je da je Manojlovićeva bila u javnom konfliktu sa Stojom. Nesporazum koji je tada nastao među pevačicama do danas nije razrešen, a Rada se ipak kaje zbog cele situacije.

- Ja se osećam loše zbog toga, nisam osoba koja se svađa ili kaže da joj nešto smeta, ja se samo sklonim. U životu sam se uvek više kajala zbog onoga što sam rekla nego zbog onog što nisam.

Pročitajte i Rada Manojlović ganuta reakcijom javnosti: Istina o tajnoj udaji i trudnoći

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic)

Osim što je priznala svoju grešku, pevačica je istakla kako bi takve situacije trebalo da se rešavaju u četiri oka - Javnost to ne treba da zna, šta koga briga za to... Što to meni treba? Ja to treba da znam privatno, a to ne treba da zna javnost.

Iako još uvek uživo nisu popričale o celom problemu, pevačica misli da su ipak sve to prevazišle.

- Mislim da smo to prevazišle, ja bar, a mislim da je i ona. Svakog čuda tri dana dosta, u međuvremenu je izbio svetski rat biološki, tako da koga briga šta ko kaže. Možda je to bilo u šali, možda sam ja preozbiljno shvatila - zaključila je Radmila Manojlović.

Podsećanja radi, sukob između pevačica izbio je kada je Stoja navodno rekla Radinom suprugu da ona nije za njega, te da on može mnogo bolje. Nakon ovog incidenta pevačice do skoro nisu imale nikakvu komunikaciju. Međutim, čini se da su se odnosi među njima normalizovali, te je ceo događaj ostavljen u prošlosti.