Uloga Mime Karadžića u novoj seriji savršeno oslikava njegov život!

Autor:

10.12.2020 16:25

Foto:

Foto:



Na TV Pink 14. decembra u 20 časova stiže romantična komedija „Zlatni dani“ koja će osvojiti publiku širom regiona. Priča prati Macu i Laleta, koji nakon nesupelih brakova i samo 48 sati poznanstva započinju zajednički život. U njihovu ljubavnu idilu umešaće se njihova porodica, prijatelji i komšije, koji će svojim dogodovštinama uneti dinamiku u njihov život.

Među njima je i Laletov otac, deda Tasa, kog u seriji „Zlatni dani“ igra Mima Karadžić, a kroz razgovor je ovako opisao svoju ulogu.

- Tasa je u toj porodici najmlađi. On je jedan prevarant, šarmantan – tako bi trebalo da izgleda. Napada sve što je žensko, udvara se, laze, petlja… Ne znam zašto baš ja to da igram, ali tako se zalomilo. U svakom slučaju, Tasa je lik koji je meni veoma zanimljiv, on je najpribližniji Del Boju iz „Mućki“ i ima neku priču, stalno nešto petlja, stalno je u nekim lažima, varijantama. Gde god se pojavi, koga god da upozna, pokušava da izvuče neku korist iz toga. Voli da se pogrešno predstavlja, ima lažne brkove i zulufe, svaki put ima drugu frizuru. Ima svega dva odela, ali on to tako kombinuje da uvek izgleda kao da je odlično obučen. Zna da pleše, zna da recituje, da se udvara, razume se u sve živo, od aviona do vina – objašnjava Mima i dodaje:

Mima Karadzic, foto: Dalibor Danilovic

 

- On voli i sina i snaju, voli sve njihove prijatelje, on je sa njima na „Brate, ’de si, šta ima“, ne dozvoljava da mu dodele godine koje mu ne pripadaju. Kad god uđe u kuću, Tasa je u prolazu, stalno je u nekoj akciji.

S obzirom na to da se „Zlatni dani“ razlikuju od svega što je publika prethodnih godina gledala, kada govorimo o domaćem igranom programu, pitali smo Mimu šta je najveći adut ove serije.

- Ja sam glumac, pitate mene: pa glumci naravno, oni su uvek najveći adut serije. Pogotovo što mislim da su ovo sve sjajni glumci. Ta igra koju smo na neki način uspostavili jeste neka vrsta sitkoma, koji nije samo romantičan, već i duhovit i drčan. Sve u svemu, pored glumaca, još jedan adut serije je šarm, kao i kod čoveka – kaže Karadžić.

Pročitajte i Mima Karadžić doneo odluku: Završio sam sa Crnom Gorom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mima Karadzic (@karadzicmima)

Verna Pinkova publika Mimu je do sada gledala u brojnim serijama u Pinkovoj produkciji, a kroz „Zlatne dane” popularni glumac se vraća na najgledaniju komercijalnu televiziju.

- Mislim da će biti veoma gledana serija, zbog svega ovoga što sam rekao. Mislim da pravimo jednu veoma lepu stvar. Ja sam za Pink radio punih osam godina, napravili smo neke sjajne stvari, a na prvoj klapi „Zlatnih dana” sam sa Željkom konstatovao da sam se na obostranu radost vratio na Pink i drago mi je da će se posle dužeg vremena na Pinku pojaviti ovakva serija – rekao je Mima.

Kako je Mima dočarao lik deda Tase, kakva je njegova uloga u Macinom i Laletovom životu, i kakve ga sve avanture čekaju, saznaćete od 14. decembra u 20 časova na TV Pink, kada je zakazano premijerno emitovanje serije „Zlatni dani“.