Miloš Biković je jedan od najpoželjnijih muškaraca, a ko je njegov brat?

Autor:

11.12.2020 20:20

Foto:

Foto:



Miloš Biković, jedan od trenutno najuspešnijih glumaca mlađe generacije od svog prvog pojavljivanja na sceni osvojio je srca domaće publike, posebno lepšeg pola. A osim velike podrške koju uživa od svojih prijatelja i obožavaoca, izuzetno bitnu ulogu u njegovom usponu imala je i porodica, majka i stariji brat Mihailo.

Njegov brat zamonašio se kada je Miloš bio dete, a Biković je mnogo puta istakao koliko je vezan za njega. Tačnije, zamonašio se pre više od dvadeset godina, a za domaće medije ranije ove godine istakao je koliko mu njegov Miloš znači.

- Miloševo rođenje doživeo sam kao nešto sveto i prvi put u životu mi je bio jasan osećaj kak osu to roditelji spremni da daju život za svoje dete. S Miloševim rođenjem u meni se rodila potreba da sve što imam pružim njemu i da zaštitim to malo stvorenje - rekao je otac Mihailo.

Pročitajte i Miloš Biković emotivno je srećan: Iza svega se krije nova ljubav?

Mihailo Biković, brat Miloša Bikovića, Foto: Ataimages

- Moj brat otišao je u manastir kada je imao 22 godine, a studirao je s potomcima ruskih emigranata koji su došli u Srbiju nakon Oktobarske revolucije. Važno mi je da kažem da s njim pričam kao s bratom, ali se uvek setim da je on ipak monah koji je svoj život posvetio Bogu. Ponekad u razgovoru poželim da mu protivurečim, ali umesot toga, uvek mu kažem: Razmisliću o tvojim rečima - Ispričao je Miloš nedavno, a prenosi 24sedam.

Podsetimo, Biković je početkom ove godine kupio veliko imanje u okolini Valjeva, koje je 40 kilometara udaljeno od Manastira Jovanja, u kojem njegov brat Mihailo provodi dane služeći Bogu.