Tužna ispovest Majli Sajrus - Kako se pevačica vratila porocima?

Autor:

13.12.2020 14:00

Foto:

Foto:



Američka pevačica Majli Sajrus priznala je da joj je razvod od glumca Lijama Hemsvorta toliko teško pao da se vratila alkoholu, ali da je pronašla način da se reši zavisnosti.

Iako je američka pevačica Majli Sajrus (28) proletos u intervjuu magazinu People izjavila da ne plače za bivšim suprugom, australijskim glumcem Lijamom Hemsvortom, kantautorku je prošlogodišnji razvod izgleda dotukao. Ona nikada nije krila da je zavisna od marihuane, ali kraj ljubavi sa filmskom zvezdom toliko joj je teško pao da je ponovo počela da se druži s alkoholom.

- Nisam se osećala dobro, opet sam bila nadomak dna. Mada mi se činilo da me razvod neće dotaći, prilično me je ošamario. Vratila sam se alkoholu. Ali sada mogu ponosno da kažem da sam već dve nedelje trezna, iako mi mnogi neće verovati - rekla je Majli u šouu Džimija Felona i dodala: - Konačno sam uspela da prihvatim šta mi se dešava. Shvatila sam da ne treba da se ljutim na sebe, nego da se zapitam: “Šta mi se dogodilo?”

Pročitajte i Posle samo mesec dana Majli Sajrus ostavila Kejtlin Karter

Majli Sajrus, Foto: Profimedia

Pevačica, čiji je novi album “Plastic Hearts” osvojio svetske top-liste, priznala je da je alkohol tera na impulsivno ponašanje.

- Nemam problem sa pićem, ali imam problem sa odlukama koje donosim kad sam pod njegovim dejstvom. Kao i većina ljudi, i ja sam tokom pandemije virusa korona posustala. Shvatila sam da sam pala, ali sam uspela da se uzdignem. A bilo je nedelja kada u krevet ne bih otišla da nisam dosta popila - otkrila je razgovoru sa Felonom.

Istakla je da razume sve one koji ne žele da budu trezni u ovo vreme, ali da svako treba da uradi ono što je najbolje za njega.

- Sada želim da budem sto odsto svesna - kazala je Majli, koja je poslednje tri godine svog života nazvala “koktelom haosa”.

Majli Sajrus Foto: Jordan Strauss/Invision/AP

Rutina raskida

U tom periodu rastajala se i ponovo započinjala vezu s Hemsvortom, da bi se s njim venčala u tajnosti 2018. i razvela prošle godine, nakon manje od godinu dana braka.

Majli i Lijam su se upoznali 2009. na snimanju zajedničkog filma i na setu se zaljubili. U emotivnu vezu ušli su 2010, da bi onda nekoliko puta raskidali. Ipak, nisu dugo mogli jedno bez drugog. Glumac je zaprosio pevačicu 2012, ali su prekidi postali njihova rutina. Vest da su opet zajedno objavili su u oktobru 2016. godine. Pre nego što su se odlučili na brak, vatrena stihija im je 2018. uništila luksuzni dom u Malibuu, gde su živeli. Od nekadašnjeg ljubavnog gnezda ostao je samo jedan dimnjak i natpis “ljubav”.

Iako je ova tragedija spojila glumca i pevačicu, jer su se ubrzo posle požara venčali, vreme je pokazalo da je i od njihove ljubavi ostao samo pepeo. Hemsvort nije želeo da ponovo sagradi kuću već je posed prodao za tri i po miliona dolara. Šuškalo se da su prekinuli zbog nepremostivih razlika, ali Lijam je Majli spočitavao da je neverna. Ona je to negirala, da bi on na društvenim mrežama shvatio da ga ona vara sa devojkom, blogerkom Kejtlin Karter.

Majli Sajrus Foto: /AdMedia Los Angeles U.S.

Kontroverzna pevačica je u Felonovom šouu izvela nekoliko novih pesama sa albuma koji je kritika već ishvalila, uvrstivši ga među 20 najboljih izdanja ove godine. Majli album otvara pesmom “WTF Do I Know”, u kojoj peva kako brak može biti destruktivan, a u rečima pesme mnogi su prepoznali ogorčenost prema bivšem partneru. Album, koji ne liči na njene ranije ploče, a na kojem je sarađivala sa Bilijem Ajdolom i Markom Ronsonom, opisala je kao svetlo na kraju tunela koje ju je motivisalo da pronađe rešenje za brojne probleme.

- Moja 27. godina me je naterala da otkrijem put trezvenosti jer smo mnogo ikona izgubili upravo sa toliko godina: Džimija Hendriksa, Džima Morisona, Kurta Kobejna, Ejmi Vajnhaus... Nisam želela da se pridružim tom društvu.