Tom Kruz konačno preboleo Kejt Holms - Ovo je nova devojka holivudskog zavodnika!

Autor:

18.12.2020 20:00

Foto:

Foto:



Nakon što je Kejti Holms uplovila u romansu sa Emilom Vitolom i Tom Kruz je krenuo dalje. Svetski mediji pišu samo o njoj ‒ ovo je nova devojka Toma Kruza?

Holivudski zavodnik Tom Kruz postao je glavna tema u svetskim medijima, kada je zbog snimanja „Nemoguće misije 7“ ponovo stao pred kamere. Međutim, sada sa seta stižu vesti o kojima javnost ne prestaje da bruji ‒ Tom Kruz ima novu devojku!

Kako prenosi magazin „The Sun“ srce Toma Kruza osvojila je dve decenije mlađa koleginica Hejli Atvel. Kruz i lepa Hejli nerazdvojni su od prvog snimajućeg dana, a izvori bliski glumcu tvrde da od 2012, kada se razveo od Kejti Holms, nije bio ovako nasmejan i zaljubljen. S druge strane, Hejli je početkom 2020. okončala dugu vezu i sada je spremna za novu ljubav.

Pročitajte i Tom Kruz holivudska enigma: Smatra se božanstvom?

‒ Sve teškoće oko kovida, a i karantin, dodatno ih je zbližio, pa su sada nerazdvojni. Sastaju se i posle snimanja, a Hejli je bila i u Tomovom stanu u Londonu. Sjajno se slažu i oboje su presrećni ‒ prenosi „Daily Mail“ komentare kolega sa snimanja.

Glumački par ovim povodom još se nije zvanično oglasio, ali sudeći po bliskosti koju su pokazali tokom snimanja, moglo bi se reći da se Tomu konačno osmehnula sreća u ljubavi.