Glumica Anja Mit stavila tačku na ljubav: Fokus mi je na karijeri!

Autor:

21.12.2020 18:00

Foto:

Foto:



Mlada i atraktivna glumica Anja Mit od kako se pojavila na domaćoj sceni važi za osobu vedrog duha, uvek je raspoložena, spremna na šalu i zabavu. Obožavaoce je osvojila svojim neverovatnim osmehom, koji uprkos svemu uvek ponosno ističe.

Poznato je da se tokom karijere glumci odriču mnogih stvari koje su 'normalnim' ljudima svakodnevnica. Međutim Anja ističe da joj to uopšte ne smeta, te u ovom poslu pronalazi snagu i strast bez koje kako tvrdi - ne može!

- Bilo je nedelja i meseci u kojima nisam imala dana odmora. Radila sam nekada 18 sati dnevno. Kada sat zazvoni u šest ujutru, i kada znam da ću snimati 12 sati i posle igrati predstavu, nije lako. Ali moj  posao je moja snaga i strast bez koje jednostavno ne mogu. Privatni život trpi jako i morate dobro da s eorganizujete za svoje trenutke što mi nije padalo teško. Međutim imala sam malo vremena za drage ljude, uz svu dobru organizaciju, jer dan ne traje onoliko koliko mi treba. Na moju sreću, imam divne, tolerantne ljude oko sebe koji razumeju moj posao i ne zameraju mi što nisam sa njima češće i duže - istakla je glumica za Mondo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anja Mit (@anjamitofficial)

Još jedna od večitih dilema jeste i - ljubav ili karijera? Ipak za Anju su te dve stvari ne idu jedna bez druge.

- Smatram da kompletno ispunjena ličnost mora da radi i na svojoj karijeri i ljubavi svakodnevno. Kada trenutno nemate jedno od ta dva, fokus vam je na drugoj strani. Više nisam u emotivnoj vezi, tako da mi je fokus na karijeri!

Kako je istakla da više nije u emotivnoj vezi, pitanje koje se samo nametalo jeste i sa kim će prelepa Anja provesti novogodišnje praznike?

- Novu godinu ću dočetaki u krugu porodice jer drugačije i ne može zbog pandemije, što mi ne pada teško, jer najviše volim da budem sa dragim ljudima u miru. Za sve nas je ova godina bila naporna i bolna, i mnogo toga smo naučili. I daleko joj lepa kuća - poručila je Anja, a verujemo da će se većina složiti sa njom.

Pročitajte i Anja Mit: Leto velikih odluka

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anja Mit (@anjamitofficial)

Podsećanja radi, domaći mediji izveštavali su da je glumica u romantičnoj vezi sa Nikolom Konstantinovićem, koji je svojevremeno dovođen i u vezu sa voditeljkom Dušicom Jakovljević.

- Anju i Nikolu upoznali su zajednički prijatelji, a ljubav je planula na prvi pogled. Svideli su se jedno drugom i posle nekoliko sati zajedničkog provoda, razmenili su brojeve telefona i počeli da se dopisuju - rekao je svojevremeno neimenovani izvor blizak glumici za Blic.

Za kraj Anja je otkrila i da ima mnogo neostvarenih želja, ali o njima ćuti.

- Imam mnogo neostvarenih želja, ali ćutim dok ih ne ostvarim, tako barem kaže pravilo kada ubadamo želju u soc od kafe - zaključila je glumica.