Glumica oštro osudila ponašanje kolege, pa otkrila kakvim se trikovima služi Tom Kruz!

Autor:

22.12.2020 16:00

Foto:

Foto:



Nedavni incident u kom je učestvovao i proslavljeni glumac Tom Kruz podigao je mnogo prašine u svetskim medijima. Osim izuzetno neprijatne situacije koju je prouzrokovalo, kako se navodi, neodgovorno ponašanje pojedinaca na setu snimanja nastavka filma 'Nemoguća misija' usledili su i brojni otkazi.

Kako navode mediji, Tom Kruz vikao je na svoje kolege zbog nepoštovanja mera, a u jednom trenutku čak je zapretio i otkazom svakom ko ne bude poštovao mere. Ubrzo nakon toga petoro članova ekipe dalo je otkaz, revoltirani načinom na koji je slavni glumac reagovao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise)

Celu situaciju prokomentarisala je i pedesetogodišnja Lija Remini, koja smatra da je ceo ovaj događaj samo marketinški trik, međutim ona takođe tvrdi da je Tom Kruz zapravo nasilan i opasan čovek.

- Kladim se da je Tom imao ceo svoj monolog na papiru i da su mu kolege iz sajentologije pomogli da to snimi i pusti u javnost. Tomova reakcija koja je procurela pokazuje njegov stvarni karakter. On je nasilna osoba. Videla sam to svojim očima i u maloj meri osetila to na svojoj koži - ističe Lija, te dodaje:

Pročitajte i Tom Kruz konačno preboleo Kejt Holms: Ovo je nova devojka holivudskog zavodnika!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leah Remini (@leahremini)

- O njegovoj nasilničkoj strani pričale su mi njegova devojka, kolege i njegovi prijatelji. To je stvari Tom - zaključila je ona, otvoreno tvrdeći da je slavni glumac nasilnik.

Podestimo, medijama već duže vreme kruže informacije da je Tom Kruz pripadnik sajentološke crkve, koja  je navodno nalik na sektu. Mediji su takođe došli i do informacija da se Kruz odlučio udaljiti od svoje porodice upravo zbog pomenute organizacije, a dobroobavešteni izvor blizak glumcu, tvrdi, kako su predstavnici sajentološke crkve u nekoliko navrata upozorili Kruza da ne može “da sedi na dve stolice” i da je njegova uloga unutar ovog kulta isuviše velika i značajna da bi imao pravo na bilo kakve kalkulacije.

Ipak, Tom Kruz nije javno komentarisao ove navode o pripadnosti sajentloškoj crkvi, ali ono što je očigledno jeste da glumac ima izuzetno kratak fitilj, što je ovog puta i demonstrirao.