Odluka koja je mnoge iznenadila: Da li Goca Šaulić ima podršku naslednika?

Autor:

23.12.2020 21:15

Foto:

Foto:



Već gotovo dve godine, porodica Šabana Šaulića nosi se sa teškim gubitkom, a ova godina, čini se, za njih je godina važnih odluka. Kako prenose domaći mediji, Goca Šaulić, supruga preminule muzičke legende, odlučila je da proda porodičnu vilu na Dedinju, u kojoj je poslednjih godina živela sa Šabanom.

Kako izvor blizak porodici tvrdi, deca su Gocu u ovoj odluci odmah podržala.

- Kada je Šaban poginuo nestalo je sve ono što je činilo njihov porodični dom. Dok je bio živ i sam je smatrao da je kuća nepotrebno velika, ali nisu imali srca da je prodaju. Ipak, sve se promenilo kada je Šaban preminuo. Goca je nakon gubitka supruga patila u toj kući jer ju je sve podseća na Šabana. Zbog svega toga su pre nekoliko meseci zajedno zaključili da je prodaja najbolja opcija - rekao je izvor blizak porodici za "Alo", a kako kaže, porodični dom Šaulića procenjuje se na preko milion evra.

Pročitajte i Trudna Ilda Šaulić potvrdila: Pozitivna sam na koronu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

- Pored pokušaja da se njihove emotivne rane zacele, važnu ulogu u celoj priči igraju finansije. Dažbine za takvu nekretninu nisu male bez obzira što Ildi, Saneli i Mihajlu nije problem da plate sve što je potrebno. Osim toga, njihova vila procenjuje se na oko 1.000.000 evra imajući u vidu da je urađena po evropskim standardima i da se nalazi na jednoj od najluksuznijih lokacija u Beogradu - kaže neimenovani izbor i dodaje:

- Goca je oduvek raspolagala finansijama, iako je Šaban bio taj koji je zarađivao novac. Uvek je znala da postupa sa novcem, uštedi i uloži gde treba. Nikoga ne treba da čudi što i pored bogatstva koje imaju razmišlja o daljim koracima i budućnosti svojih unuka. Kada je sve stavila na vagu, shvatila je da nema smisla živeti u vili od čije prodaje može da se napravi posao od kog će decenijama posle živeti njena deca i unuci.

To što imaju svoje poslove i što su ostvareni ljudi ne menja Gocino mišljenje da moraju imati dodatnu potporu za život u izobilju na kakav su navikli. U glavi ima nekoliko opcija, a jedna od njih je ulaganje u izgradnju stambenih i poslovnih objekata, ali se još uvek ne zna šta će odlučiti. Početkom naredne godine, tačnije u martu, Goca planira da oglasi prodaju vile, pa će se preciznije znati šta su dalji koraci porodice Šaulić - zaključuje izvor.

Pročitajte i Gordana i Ilda Šaulić preplavljene emocijama: Danas bi se pevale najlepše pesme, a tebe više nema!

Goca Šaulić oduvek je važila za jaku ženu, koja je suprugu i deci bila najveća podrška, a sada je opet dokazala da je veliki borac. Iako se povodom ovih tvrdnji, još nije zvanično oglasila, ovim postupkom, ona ne samo da pokušava da se oporavi od bola, koji ne prolazi, već želi da osigura, ne samo svoju decu, već i unučiće, kojima želi isto izobilje, koje je sa Šabanom stvorila svojoj deci.