Đanluka Vaki i njegova supruga suočavaju se s prvim problemima: Naša ćerka boluje od retke bolesti

Autor:

24.12.2020 20:35

Foto:

Foto:



Đanluka Vaki pre nešto više od dva meseca dobio je ćerku. Šeron i on bili su oduševljeni dok su očekivali svoju princezu i svakodnevno su joj se radovali, a onda je Blu Jerusalema došla na ovaj svet. Ipak, osećanja koja su njenim rođenjem došla bila su pomešana.

Đanluka Vaki predstavio je ćerku za špansko izdanje magazina „Hello!“ i otkrio da se devojčica rodila sa bolešću sa kojom su se on i Šeron hrabro suočili prvog dana. Na svojoj objavi na „Instagramu“ predstavio je malu lepoticu i otkrio deo svoje ispovesti.

Đanluka Vaki predstavio ćerku - Upoznajte Blu Jerusalemu

Pročitajte i Šarmantni milioner ne može da sakrije oduševljenje: Đanluka Vaki konačno se ostvario i kao otac! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi)

‒ Sa puno ljubavi želimo da podelimo priču o rođenju naše Blu Jerusaleme. Presrećni smo što je konačno upoznajete. Blu je rođena sa procepom nepca, a naša srca bila su od prvog dana uz nju i ostale porodice, koje su se suočile s ovim problemom. Reč je o stanju sa kojim se rađa jedna od sedamsto beba u svetu ‒ napisao je brižni otac.

‒ Blagosloveni smo što iza sebe imamo sjajan medicinski tim koji će našoj ćerki pružiti adekvatnu negu i operaciju, koja će joj omogućiti da živi potpuno normalno. Ipak, mnoge porodice nisu te sreće, pa smo rešili da ovim putem proširimo svest ljudi i podržimo fondacije koje pomažu ljudima suočenim sa istim problemom. S ljubavlju, Šeron i Đanluka.

Pročitajte i Ekscentrični milioner pred bankrotom: Kako je Đanluka Vaki rešio da unovči talenat (foto/video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi)

Blu Jerusalema je preslatka devojčica, koja ima neverovatnu ljubav i podršku roditelja, a otac i majka potrudiće se da od njenog života stvore pravu bajku. Započeće zajednički put borbom za njeno ozdravljenje, a zatim će joj svaki korak u životu pretvoriti u korak ka sreći.