Kaja Ostojić što pre želi da zaboravi ovu godinu: Nikad se ne ponovila!

Autor:

25.12.2020 11:09

Foto:

Foto:



Katarina Kaja Ostojić neposredno pre zatvaranja granica odlučila je da se uputi u Francusku, gde je provela većinu karantina, međutim sada se vratila u Srbiju.

Kada je nedavno odgovarala na pitanja novinara, Kaja je istagla da u kući u Francuskoj ima super društvo te da nije sama, što je javnost pomalo zbunilo. Ipak sada nije želela da komantariše svoje društvo, već je opisala kako je izgledao njen dan u Anžeu, gradu u kom je boravila.

- Ručak, odmor. Takva mi je bila nedelja dok nisam došla ovde. Spavam nekad i popodne, ali obično budem naduvena, tako da ne volim da spavam popodne. Obožavam da kuvam. Otkako je hladno, na repertoaru su sarme, punjene paprike, tako da sam sad u tome - otkrila je Kaja za Kurir.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

Pevačica je svoje planove za doček nove 2021. godine podelila sa javnošću, te je istakla zbog čega nema običaj da kiti jelku.

- Za novu godinu mislim da ću biti ovde. Trebalo je da se vratim u Francusku, ali imam neke neodložne planove. Nikad nisam volela da izlazim. Tako da ću za Novu godinu sa zadovosljstvom biti kod kuće i pratiti novogodišnji program. U Franucuskoj sam okitila malu jelku, jer prošle godine nisam uopšte. Nemamo malu decu koja bi se tome radovala, pa je nama svejedno. A ove godine sam malo okitila, kupila lampione, tako da sam malo bolja ove godine.

Pročitajte i Kaja Ostojić potvrdila razvod: Istina je, rastali smo se na miran način jer je ljubav između nas prestala

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

Osim što je ova godina ostala u senci pandemije korona virusa, Kaja Ostojić ima dodatni razlog da je što pre arhivira, a sada je otkrila i razlog:

- Ne mogu da kažem da su mi se samo lepe stvari dešavale, naprotiv, ove godine mi je ćerka 18. rođendan provela u bolnici, to je bio najgori scenario. Mnogo ljudi je umrlo, poznanika mojih roditelja i mojih, želim samo da se ova godina završi i da se smejemo ovome jednog dana. Želim da se svima 2020. godina nikad ne ponovi - zaključila je Kaja.