Dragana Mirković kakvu do sada niste videli - Pevačica uživa u prazničnoj idili!

Autor:

25.12.2020 13:53

Foto:

Foto:



Poznato je da Dragana Mirković živi u raskošnom zamku Ebenfurt nadomak Beča sa svojim mužem Tonijem i decom. A obožavaoci popularne pevačice uvek sa oduševljenjem dočekaju fotografije iz njenog porodičnog doma, koje ona vrlo često podeli sa njima na društvenim mrežama, a tako je bilo i ovog puta. Ipak jedan detalj posebno im je privukao pažnju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic)

Naime, savršene jelke, koja je bila ukrašena crvenim kuglama, a među ukrasima svoje mesto pronašao je i popularni Deda Mraz, koji predstavlja simbol nadolazećih praznika. Ipak njena glamurozna jelka pala je u drugi plan, kada je pevačica odlučila da pozira kraj nje u - pidžami.

Iako je verujemo pevačica želela da pokaže svoje umeće i besprekoran ukus, obožavaocima je pažnju najviše privukao njen neobičan 'outfit'. Naime, javnost nije navikla da Draganu vidi u takvom izdanju.

Pročitajte i Gala žurka uz di-džejeve: Dragana Mirković pripremila luksuznu proslavu sinu za punoletstvo

Opuštena varijenta savršeno pristaje pevačici, a još jedan interesantan detalj jesu savršeno uklopljene boje na jelci, ali i na Dragani koja se potrudila da sve bude u savršenom skladu.