Miodrag Radonjić uživa u njegovom zagralju: Fotografijom oduševio obožavaoce! (foto)

Autor:

28.12.2020 18:00

Foto:

Foto:



Miodrag Radonjić je početkom decembra po prvi put postao otac, a naslednik Sava u potpunosti je zaokupirao njegov život. Da on i njegova supruga Milica očekuju prinovu, Miodrag Radonjić je dugo čuvao samo za sebe. A kada je konačno odlučio da srećne vesti podeli i s javnošću rekao je:

- Dar novog života je najvažnija i najlpeša stvar koju čovek može imati, hvala svima na lepim željama. Veoma se radujemo novim avanturama i lepim trenucima koji nas očekuju. Ipak, Milica i ja bismo voleli da ova tema ostane naša porodična stvar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miodrag Radonjic (@radonjicmiodrag)

Kada je naslednik stigao na svet, život popularnog Baće potpuno se promenio.

- Poprilično mi je drugačiji režim spavanja. Trenutno sam dosta usmeren na obaveze oko porodice i kuće, što mi i jeste bio plan pre nego što počnu pripreme za predstavu 'Baal' u Beogradskom dramskom pozorištu. Želim da uhvatim neki ritam u novom poglavlju života, pa da onda nastavim sa poslovnim aktivnostima - iskreno je rekao glumac nedavno za naš magazin. A kako tata i sin uživaju u zajedničkim dremkama, glumac je otkrio objavivši prvu fotografiju s malenim Savom.

Pročitajte i Miodrag Radonjić otkriva za Gloriju: Život koji vodimo i izbori koje pravimo obeležavaju naše ime!

Foto: Instagram story prntscr

- Napalo me neko du*e - duhotivo je i u svom stilu napisao Miodrag na svom 'Instagramu', i slikom iz porodičnog doma oduševio svoje obožavaoce. Preslatko, zar ne?