Glumica Nina Janković uživa u blagoslovenom stanju, te s nestrpljenjem iščekuje dolazak svoje naslednice. Tokom prve trudnoće prelepa glumica imala je probleme s viškom kilograma, međutim ovog puta ne želi to sebi da dopusti.

- U petom sam mesecu trudnoće i trudim da se da ne ugojim kao prvog puta, bilo je previše - konstatovala je Nina u emisiji 'Kec na jedanaest', te je dodala da će uprkos trudnoći posao obavljati kao i do sada.

- U januaru počinje snimanje nastavka serije 'Ubice mog oca' i verovatno ću imati najviše krupnih kadrova ikada. Mnogo stvari će se u ovoj sezoni razrešiti - rekla je glumica, misteriozno najavivši nastavak popularne serije.

 

Glumica se nedavno prisetila i izazova s kojima se susrela nakon prve trudnoće, cela situacija odigrala se na setu, tokom snimanja.

- Neko može da kaže vidi ovu budalu, a neko može da kaže da je to svaka čast. Sva sreća da sam samo dva puta ceo dan snimala, pa su mi tad dva puta doveli Vukašina, ali ostavim mleko tad. Tako da ga nisam ni često ostavljala. To sam malo i preterala. Odvojili smo se par puta na jednu, dve večeri - otkrila je Nina nedavno u emisji 'Sceniranje', te je dodala da se njen sin Vukašin izuzetno raduje sestri, te da je u njenom domu sve spremno za dolazak princeze.

Pročitajte i Neizmerna sreća u porodici Dičić: Nina Janković bila je van sebe kada je saznala pol bebe! (foto)

Nina Jankovic, foto: ataimages

Podestimo, Nina uživa u ljubavi sa suprugom Matejom Dičićem šest dugih godina, te ne krije da su emocije tokom godina postale samo jače i izraženije.

Čitajte i: