Dragana Dabović Čukvas: Majka mi nedostaje svakog dana

Autor:

09.01.2019 10:20

Foto:

Foto:



Glumica Dragana Dabović Čukvas koja se prošle godine suočila sa gubitkom roditelja tuguje kad je niko ne gleda, a posle tog bolnog iskustva sreću pronalazi u odrastanju kćerke Bjanke i novim ulogama u pozorištu i na televiziji

Proteklu godinu glumica Dragana Dabović Čukvas (31) pamtiće po vrlo važnim životnim događajima. Neki, poput majčine smrti, veoma su bolni i ostavili su dubokog traga na nju. Ali s obzirom na to da je nedavno postala tetka jednog malog Nikše, kome se obradovala i njena dvogodišnja Bjanka koju je dobila u braku sa farmaceutom Veselinom Čukvasom, ipak je imala i razloga da se raduje.

- Bila je to godina mudrosti, postala sam svesna novih prioriteteta, što unosi neku vrstu blagog stresa. Shvatila sam koliko sam odgovorna za kćerku, to malo biće koje sutra treba da bude razumno i zrelo. Suprugu i meni jasno je da imamo presudan uticaj na to kakva će osoba biti Bjanka. To je uticalo da ja, koja sam uvek bila brza, impulsivna, sada triput razmislim pre nego što presečem. Uz to sam i staloženija i sigurnija u sebe kao žena, samim tim i kao majka.

Ostatak ispovesti Dragane Dabović Čukvas pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 7. januara!

Maja Gašić

Autor