Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić: Petra je stigla tačno na vreme

Autor:

18.02.2019 11:00

Foto:

Foto:



Glumica Jelisaveta Orašanin i kapiten naše košarkaške reprezentacije Miloš Teodosić dobili su kćerku: mama i beba se odlično osećaju, i dok njih dve još neko vreme ostaju u Americi, tata zbog kvalifikacija za Svetsko prvenstvo dolazi u Srbiju

Rođenje kćerke Petre 12. februara učinilo je glumicu Jelisavetu Orašanin (30) i njenog supruga, košarkaša Miloša Teodosića (31) najsrećnijim ljudima na svetu. Među prvima su im čestitali klubovi Crvena zvezda i CSK Moskva i brojne kolege. Čestitkama se pridružuje i naš magazin, koji je prvi, krajem juna prošle godine, objavio da Jelisaveta i Teo čekaju bebu i da će početkom februara postati roditelji.

Glumica je u bolnicu primljena baš kad joj je bio termin. Porodila se prirodnim putem, uz epiduralnu anesteziju, u četiri sata iza ponoći po srednjoevropskom vremenu u UCLA Medicinskom centru u Santa Moniki. Porođaj je protekao u najboljem redu, beba je na rođenju bila teška 3.400 grama i dugačka 52 centimetra. Dok se Jelisaveta odmarala, njena sestra Milica držala je Petru u naručju, a naslednicu je odmah video i ponosni otac, koji je kasnije sa već bivšim saigračima iz Los Anđeles klipersa i prijateljima proslavio rođenje kćerke. Veliko slavlje organizovaće i kad svi zajedno dođu u Beograd, gde ih s nestrpljenjem očekuju porodice i prijatelji.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 18. februara!