Tamara Dragičević: Trudnoća joj lepo stoji

Autor:

09.03.2019 20:00

Foto:

Foto:



Dramska umetnica Tamara Dragičević u drugom je stanju, a proširenju porodice najviše se raduju dvogodišnja kćerka Staša i suprug Petar Benčina

Jedan od naših najlepših glumačkih parova, Tamara Dragičević (29) i Petar Benčina (35) čekaju drugo dete. Da je trudna, glumica je saznala sredinom decembra prošle godine, a srećnu vest je podelila samo sa članovima porodice i najbližim prijateljima.

Tamara Dragičević i Petar Benčina: Stašino prvo sankanje (foto)

- Tamara odlično podnosi drugo stanje, ništa joj nije teško. Iako nam je uvek lepa, čini nam se da se dodatno prolepšala, to smo svi nedavno konstatovali - navode izvori bliski mladoj glumici.

Ona je nedavno s kolegama iz Ateljea 212 gostovala u Rijeci s predstavom “Noćna straža”, a glumi i u komadu “Slavna Florens” istog pozorišta. Od sredine januara redovno prisustvuje i probama za delo “Ovaj će biti drugačiji” Staše Bajac, u režiji Đurđe Tešić. Gledamo je i u seriji “Žigosani u reketu”. S obzirom na to da je u prethodnoj trudnoći radila do sredine osmog meseca, mnogi veruju da će i ovaj put postupiti isto.

- Kad sam ostala u drugom stanju, sebi i ekipi obećala sam da ću, ako sve bude u redu, igrati do osmog meseca, a da ću se vratiti dva meseca posle porođaja. Mogla sam tako da razmišljam zahvaljujući suprugu Petru i pomoći baka. Bila sam u devetom mesecu kada sam čula datum premijere komada “Hipnoza jedne ljubavi” i pomislila: “Daj bože da to bude moj prvi izlazak nakon što se porodim”. Nisam želela to da propustim jer su u njoj igrala moja tri prijatelja s klase i profesor Dragan Petrović. Zaista je bilo tako, a moja mama je čuvala Stašu tokom ta tri sata - rekla je jednom prilikom glumica, koja kad nije u pozorištu ili pred kamerama svaki slobodan trenutak provodi s dvogodišnjom Stašom i suprugom Petrom.

Tamara Dragičević: Kako naterati supruga da promeni mišljenje (foto)

LAKO I SPONTANO

Par često putuje pa se krajem januara odmarao u Španiji.

- Putovanja su beg od svakodnevnih obaveza, napetosti i načina života koji vodimo. Ne možete da ostanete imuni na raznorazne spoljašnje pritiske - na poslu, u saobraćaju, rokove, konstantno zvonjenje telefona. Kad idemo na put, isključivo smo posvećeni jedni drugima. Prija mi kad ugasim telefon i nekoliko dana nisam dostupna. Uvek se odmaramo u prirodi ili nekom novom gradu, gde se najbrže regenerišemo za sve ono što nas čeka kad se vratimo u Beograd - izjavila je Tamara u intervjuu za Gloriju.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tamara Dragičević (@tamaradragicevic) дана 31. Дец 2018. у 2:29 PST

Tamara Dragičević: Želim drugo dete, ali ne odmah

Istom prilikom otkrila je i kako funkcioniše brak dva glumca.

- Odnos dvoje ljudi se gradi s vremenom. Kad počnete da živite zajedno i shvatite da taj neko ima težnje poput vaših, onda se sve dešava lako i spontano. Naravno, uz razumevanje i poštovanje. Nekad je važno popustiti, nekad prećutati nešto, i najvažnije, ne biti sebičan. Ključne stvari u odnosu jednog para jesu zajednički život i osnivanje porodice, ali i postojanje samo vašeg prostora, samo vašeg vremena i interesovanja.

Maja Gašić

Autor