Prva ispovest Nikole Rađena posle razvoda: Trudio sam se da ćerke ne primete promene u mom raspoloženju

Autor:

11.04.2019 21:00

Foto:

Foto:



Za vaterpolistu Nikolu Rađena (34), nekadašnjeg reprezentativca Srbije, 2019. godina je puna izazova. Na Božić je sa bivšom suprugom Anom Kokić objavio zajedničko saopštenje o razvodu, a zatim se vratio u Moskvu gde će do kraja aktuelne sezone igrati za Dinamo. Planira povratak u Srbiju i oproštaj od vaterpola.

Ana Kokić i Nikola Rađen: Ninina i Teina sreća je najvažnija

Nikola je nedavno s klubom boravio u Beogradu, pošto je Dinamo igrao sa Crvenom zvezdom u Ligi šampiona, i najviše se radovao susretu sa kćerkama Ninom (10) i Teom (9). U intervjuu za Gloriju otkriva koliko mu teško pada razdvojenost od devojčica, ko mu je posle objave da se razvodi bio najveća podrška...

Sa bivšom suprugom ostao je u izuzetno korektnim odnosima, pre svega zbog kćerki Nine i Tee.

- Nijedan razvod nije lak. Sa kćerkama se svakodnevno čujem preko skajpa, a kad im obaveze u školi to dozvole, dolaze kod mene u Moskvu. Razgovaramo o svakodnevici, pitam ih šta se dešava u školi, kako su im protekli treninzi, pošto obe idu na odbojku, a njih zanima šta radim, kako je bilo na treningu ili utakmici, da li sam dao gol. Tokom boravka u Beogradu slobodno vreme iskoristio sam za susrete sa njima, došle su i da gledaju utakmicu, da navijaju za tatu. Drago mi je što su obe dobre u školi, što slušaju roditelje i što su odabrale da treniraju odbojku, koja im se veoma dopada. Iskreno, baš sam ponosan otac.

Oglasili se Ana Kokić i Nikola Rađen: Prava istina o razvodu

Veoma se trudio da se lom koji je doživeo na privatnom planu ne oseća u bazenu, s obzirom na to da je vrhunski profesionalac.

- Nisam imao pravo na krizu. Šta god da se dešava to ne sme da se odražava na moju igru i na raspoloženje. Ne samo zbog mojih kćerki nego i zbog mog kluba. Mislim da sam se poneo vrlo profesionalno kad je u pitanju angažman, ispunio sam ono što se od mene očekuje, osvojili smo Kup Rusije. Bilo mi je veoma bitno i da Nina i Tea ne primete promene u mom raspoloženju, jer smo Ana i ja njihova baza i uvek ćemo biti njihovi mama i tata, bez obzira na to što nas dvoje više nismo zajedno. To razvod ne može da promeni.

Potpisali papire za razvod: Ana Kokić i Nikola Rađen stavili tačku na brak?

Veliku podršku pružao mu je kum i saigrač iz moskovskog Dinama Duško Pijetlović.

- Razgovarali smo o svemu. Nas dvojica i njegov brat Gojko znamo se od malih nogu, kad smo živeli u Novom Sadu. Tokom čitave karijere uvek smo bili zajedno. Imao sam i Duškovu i Gojkovu podršku, a pomagali su mi i kad su deca bila kod mene u Moskvi. Kako treniramo dva puta dnevno, ujutru i uveče, a Duško je tamo sa suprugom Marinom i sinovima Petrom i Stefanom, kuma je malo uskakala dok smo nas dvojica igrali. Spojili smo lepo i korisno, na neki način, pošto su se klinci družili.

Maja Gašić

Autor