Bredli Kuper: Rođenje ćerke otvorilo mi je nove svetove

Autor:

18.05.2019 21:55

Foto:

Foto:



Holivudski glumac Bredli Kuper priznao je u emisiji Elen Dedženeres da ga je rođenje kćerke Lee promenilo u svakom smislu i pomoglo mu da ne osuđuje sebe ako po ceo dan gleda crtane filmove

U emisiji Elen Dedženeres Kuper je govorio o svom odrastanju

Govoreći otvoreno o očinstvu u emisiji Elen Dženeres, američki glumac Bredli Kuper (44) stavio je tačku na spekulacije o ljubavnoj aferi sa Ledi Gagom, s kojom je snimio film “Zvezda je rođena”. Iako ga popularna TV voditeljka nije pitala o navodnoj vezi sa poznatom pevačicom, način na koji je Kuper pričao o kćerki Lei (2) i svojoj porodici ukazao je da tamo gde se mislilo da ima vatre ipak nije bilo niti žara, niti dima. Glumac i reditelj, koji je kćerku dobio s manekenkom Irinom Šajk (33) u martu 2017. godine, priznao je da ga je očinstvo promenilo u svakom smislu.

Oskar je pao u senku zbog njihovih emocija: Šta Irina Šajk misli o nastupu Lejdi Gage i Bredlija Kupera

Lepa Ruskinja i popularni glumac zaljubili su se početkom 2015.

- To što sam postao otac omogućilo mi je da bolje razumem svoje detinjstvo, da se oslobodim straha od samoosuđivanja. Sada mogu opet da se igram sa igračkama po ceo dan a da ne mislim da je to čudno. Ili da gledam crtane filmove, takođe po ceo dan, bez osećaja da trošim vreme i svoj život - rekao je Bredli, čiji su se roditelji, otac Čarls i majka Glorija, trudili da mu što više dozvoljavaju da uživa u lepoti detinjstva.

Zavodnik je istakao da ga kćerka Lea ponekad podseća na njegovog oca, koji je preminuo 2011.

Od autsajdera do zvezde: Životna priča Bredlija Kupera

- Ona je neverovatno dete. Često ne želim sebi da priznam, ali ima situacija u kojima liči na mog oca Čarlsa. Tada joj u sobi tiho, da niko ne čuje, kažem: “Tata”.

TATA RAKUN

Koliko se trudi da kćerki omogući bezbrižno i ugodno odrastanje svedoči i priča o njihovoj poseti Diznilendu.

Centar Bredlijeve i Irinine pažnje je malena Lea, koju su dobili marta 2017.

- Odveo sam Leu u Diznilend i tamo smo išli i u zabavni deo “Čuvari galaksije”. Prolazili smo kroz turu, kao i svi posetioci, kada se u jednom trenutku pojavio rakun kojem ja pozajmljujem glas u istoimenom filmu. Sa zvučnika se tada začuo moj glas, što je meni bilo kul. Pokazujući na rakuna, rekao sam Lei: “Tata, tata”, želeći da joj ukažem da se to čuje moj glas, a ona je začuđeno podigla pogled, pokazala prstićem na rakuna i upitala me: “Tata?” - ispričao je glumac dogodovštinu sa kćerkom iz zabavnog parka.

Francuski šarm i ruska elegancija: Torbe s dizajnerskim potpisom Irine Šajk

Dodao je da su mu osećanja uvek pomešana kada razmišlja o Leinoj budućnosti jer je uveren da će ona morati da se nosi sa “teretom života”, misleći pre svega na sopstvenu i Irininu popularnost.

- Ipak, smatram da je još rano da brinemo o teretu koji će ona imati zbog nas. Nevinost detinjstva je nešto najlepše na svetu i Lea treba da uživa dok ne odraste.

I Kuperova partnerka Irina Šajk ranije ove godine otkrila je da joj je majčinstvo među prioritetima.

- Uvek kažem da je biti mama jedna od najlepših stvari na svetu. Ne mislim da me je to promenilo u potpunosti, ali me je učinilo boljom osobom. Porodica mi je najvažnija.

Da Bredlijeva i Irinina zajednica funkcioniše dobro, pokazuju njihove redovne šetnje i igrarije po Los Anđelesu, u kojima je centar pažnje malena Lea. Lepa Ruskinja i glumac zaljubili su se početkom 2015, nakon što je pukla njegova dvogodišnja veza sa mladom Suki Voterhaus, britanskom glumicom i manekenkom, jer ona nije želela porodicu. Zrelija Irina dala je Kuperu ono za čim je žudeo.

I dok razdragani otac, koji sve slobodno vreme provodi uz kćerku i partnerku, priznaje kako mu je rođenje deteta otvorilo neke potpuno nove svetove, svojoj devojčici najviše želi da se uvek oseća voljenom, baš onako kao što su se u detinjstvu osećali on i njegova starija sestra Holi.