Jelisaveta Orašanin sve stiže: Beba i žurke mogu zajedno, a kad zatreba - Miloš uskoči!

Autor:

30.05.2019 19:15

Foto:

Foto:



Glumica Jelisaveta Orašanin i kapiten naše košarkaške reprezentacije Miloš Teodosić 13. februara postali su roditelji devojčice po imenu Petra. Glumica koja sa porodicom živi u Los Anđelesu, nedavno je prvi put otkako je postala mama došla u rodni Beograd. Petra je upoznala najbližu rodbinu i prijatelje, a Jelisaveta je za domaće medije otkrila kako je povratila figuru nakon porođaja, kako su protekli prvi dani s bebom, kao i kakvi su njeni i Miloševi planovi za budućnost.

Jelisaveta Orašanin prvi put o drugom stanju, problemima i Petri: Imala sam rizičnu trudnoću

Jelisaveta je uspela i da figuru dovede do savršenstva, a za to je zahvalna trenizima.

- Kada sam bila trudna, imala sam trbušnjake sa strane, tako da dan pred porođaj se nisam previše ugojila. To što sam trenirala od sedmog osnovne veslanje i što sam ceo život fizički aktivna mislim da je to definitivno ključ mog izgleda - otkrila je glumica u razgovoru za "Blic".

Jelisaveta Orašanin ne krije sreću: Ponovo u kadru “Vojne akademije”! (foto)

A genetika?

- Ima i toga. Ali mislim da se svaka žena ugoji kada jede. A ako ne jedete mnogo, nećete se ni ugojiti. Ili ako trenirate, teško da čovek može da se ugoji.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) on Feb 10, 2019 at 6:02am PST

Glumica na društvenim mrežama često objavljuje snimke sa tehno žurki, a kako uspeva da uskladi društveni život i obaveze oko bebe, Jelisaveta kaže:

- Uspavam dete, onda otrčim, tri sata đuskam i onda trčim nazad. Za to vreme Miloš čuva ćerku. Inače, na ovom splavu gde snimamo seriju “Vojna akademija” smo pravili devojačko veče drugarici sa klase. Ali nisam tip koji izlazi po splavovima. Više volim elektronsku muziku. 

Jelisaveta Orašanin: Petra liči na tatu

Deluješ energično. Brak i majčinstvo te nisu smirili, šta može da te smiri?

- Trening. Zato i treniram svaki dan. Tip sam: što više radim, meni je bolje. Što manje radim, sve sam usporenija. Kada manje stvari radim, ja ostanem kući i spavam po ceo dan. Kako se aktiviram, onda stignem da se vidim sa drugaricama na kafi, da snimam, da odigram predstavu i da odradim još sto stvari. Ne osetim to kada sam non-stop u ritmu.

Koji su to trenuci kada ti ćerka najviše nedostaje?

- Ja sam s njom 24 časa tri meseca bila. Zato sada mogu reći, a to će me svaka mama razumeti, prija mi malo kada odem na snimanje. Tako da sada uživam ovde na snimanju. Normalno je da često pomislim na nju, ali sam se sada prepustila poslu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) on May 18, 2019 at 7:47am PDT

Kada Petra zaplače oko tri sata ujutru, da li se gurkate Miloš i ti ko će da ode kod nje da je ponovo uspava?

- Zna se - ja ću. (smeh) U tom periodu kada je beba mala jedino mama može da smiri dete, odnosno da ga nahrani. Pošto dojim, onda je normalno da ću ja da ustanem.

Jelisaveta Orašanin: Porodično za Prvi maj (foto)

Kako se snašao Miloš?

- Odlično.

Budući da je Miloš raskinuo ugovor sa L. A. Klipersima, u javnosti se dosta nagađa za koji novi klub će potpisati košarkaš. Budući da je avanturista po prirodi, Jelisavetu raduje život u novoj sredini.

- Jedva čekam sledeću destinaciju koja god to bude bila.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) on Feb 28, 2019 at 1:37am PST

Stigla tetka iz Amerike: Jelisaveta Orašanin u najslađem zagrljaju (foto)

Šuška se da će to biti Rusija?

- Kažu svašta. Kažu i za mene svašta pa nije (smeh). Ne znam stvarno gde će to biti, ne zna ni Miloš, a ne ja.

Maja Gašić

Autor