Nina Radulović: Volela bih da Lav dobije brata ili sestru

Autor:

17.06.2019 11:15

Foto:

Foto:



Novinarka i TV voditeljka Nina Radulović ističe da je sa bivšim suprugom, glumcem Branislavom Lečićem, nakon razvoda sačuvala pristojan odnos i da je fokus njihovog okupljanja osmogodišnji sin

Kada se kamere ugase, novinarka Nina Radulović (33) najviše je posvećena sinu Lavu (8), kog je dobila s glumcem Branislavom Lečićem (63), od kojeg se razvela 2016. posle pet godina braka. Ako pak nije sa sinom ili ne vodi neku od informativnih emisija na TV Pink, lepa voditeljka razvija projekte poput Međunarodnog festivala ilustracije Ilustrofest, koji je nedavno održan prvi put.

Danas kada se, kako kaže, oseća mlađom nego ikada, priznaje da je jedva čekala da uz sina ponovo prođe školsko gradivo i da ga uči da se ophodi lepo prema devojčicama. Ne bi želela da Lav ostane jedinac, ali ne pravi dalekosežne planove, već uživa u ljubavi svojih najbližih.

Čemu učite sina Lava?

- Svakog dana neprekidno učimo. Deca u tom uzrastu radoznalo pitaju, a roditelji moraju da odvoje vreme da im odgovore baš kada se njima razgovara. Pored obaveznih domaćih zadataka, koje svaki dan radimo, pričamo o drugarima i tome šta možemo za njih lepo da uradimo. Učim ga tome da bude dobar prema devojčicama, jer su one kao buduće majke važne za opstanak ovog društva. Akcentujem koliko je značajno živeti u trenutku i da koncentracija treba sa bude samo na jednom poslu. Najvažnije, mnogo se mazimo i pokazujemo ljubav.

Nastavak intervjua s Ninom Radulović pročitajte u novom broju magazina "Gloria" koji je u prodaji od 17. juna!

Maja Gašić

Autor