Dragica Radosavljević Cakana: Drugo venčanje za srebrni jubilej

Autor:

24.06.2019 17:00

Foto:

Foto:



Na dan kada su pre dvadeset pet godina sklopili građanski brak pevačica Dragica Radosavljević Cakana i njen suprug Nebojša Negić nameravaju da sklope i crkveni odlučni da još jednom afirmišu svoju ljubav

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana (61) uskoro će se sa suprugom, advokatom Nebojšom Negićem, venčati u crkvi. Biće to kruna njihove ljubavi koja traje već četvrt veka. Cakana otkriva da su taj čin već duže vreme pokušavali da organizuju, ali svaki put su im se planovi poremetili.

- O crkvenom venčanju razgovaramo poslednjih pet godina. Međutim, kad god bismo ga isplanirali, uvek se događalo nešto nepredviđeno. Prvo su nam bliski prijatelji otišli na nekoliko godina u inostranstvo, a želeli smo da oni prisustvuju ceremoniji, zatim je Nešina kćerka ostala u drugom stanju, pa se rodio mali Petar i onda je venčanje palo u drugi plan. Nadam se da ćemo to uskoro realizovati, odnosno da ćemo na taj način krunisati 25. godišnjicu braka. Građansko venčanje je bilo u krugu najbližih, članova porodice i kumova, i nismo pravili veliko slavlje.

Nastavak teksta pročitajte u novom broju magazina "Gloria" koji je u prodaji od 24. juna!

Maja Gašić

Autor