Sofija Milošević i Nemanja Radonjić: Nova letnja šema

Autor:

11.07.2019 11:30

Foto:

Foto:



Manekenka Sofija Milošević i fudbaler Nemanja Radonjić počeli su romansu koja osim emocijama obiluje i dobrim provodom, pa su beogradske splavove zamenili letovanjem u Budvi

Buran ljubavni život manekenke Sofije Milošević (29) ovog leta dobio je novo poglavlje. Ova lepotica poslednjih mesec dana uživa u romansi sa fudbalskim reprezentativcem i napadačem francuskog Olimpik Marselja Nemanjom Radonjićem (23). Par za sada izbegava javno eksponiranje i postavljanje zajedničkih fotografija na društvenim mrežama, ali koristi svaku priliku da uživa u provodu. Njih dvoje se neretko mogu videti na beogradskim splavovima, a mladi fubaler je iskoristio pauzu na terenu da svoju devojku odvede u jedan luksuzni rizort u Budvi.

Sofija je inače slaba na sportiste. Poslednju ozbiljniju vezu imala je sa fudbalerom Ademom Ljajićem, koji je inače Nemanjin drug. Nemanja je pričao kako mu je Ljajić mnogo pomogao dok je kao 17-godišnjak pokušavao da gradi karijeru u Romi, jer nije znao ni reč italijanskog pa mu je Adem bio i prijatelj i prevodilac.

Nastavak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 8. jula!

Maja Gašić

Autor