Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić: Jači od problema

Autor:

19.07.2019 19:15

Foto:

Foto:



Manekenka Danijela Dimitrovska se posle saobraćajne nesreće oseća dobro, a glavni razlog njenog pozitivnog raspoloženja jesu suprug Ognjen Amidžić i sin Matija koji je neprestano zasmejavaju

Život ume u sekundi da vam promeni pravac kretanja. To se nedavno desilo manekenki Danijeli Dimitrovskoj (32) kada je na auto-putu doživela saobraćajnu nesreću. Tom prilikom je povredila lakat, ali, na sreću, nekih ozbiljnijih posledica nije bilo. Odmah posle udesa odvezena je da se urade detaljnije medicinske pretrage, i pošto su lekari konstatovali da je sve u redu, puštena je na kućni oporavak.

PODRŠKA JE KLJUČNA REČ

Njen suprug, poznati TV voditelj Ognjen Amidžić (44) oglasio se tim povodom i rekao da se njegova draga oseća dobro, što nam je u telefonskom razgovoru potvrdila i manekenka, koju smo zatekli usred poslovnog sastanka.

Međutim, kako je javnost odmah počela da spekuliše o ovom događaju, pa su osvanule vesti kako je Dimitrovska hitno prebačena na kliniku za neurohirurgiju, ona je izdala i zvanično saopštenje:

- Hvala svima koji su se zabrinuli. Sve je u najboljem redu. Što se tiče odlaska kod lekara, u pitanju je standardna procedura prilikom ovakvih situacija.

Inače, Danijela i Ognjen su poznati kao skladan i odmeren par koji u javnosti voli da širi samo dobre vibracije i da svojim primerom pokaže kako stvari, i kada nisu baš najprijatnije, treba gledati sa vedrije strane. To je jedan od razloga zašto ne žele da ovoj temi pridaju značaja. Desilo se, sva sreća nije bilo posledica i život ide dalje. Treba loviti lepe letnje trenutke.

Manekenka će naredni period iskoristiti da se dobro odmori. A društvo će joj, pored muža, kao i obično praviti šestogodišnji sin Matija, koji je gejzir pozitivnog raspoloženja. Danijela već razmišlja i o novim poslovnim planovima koji bi trebalo da startuju od septembra.