Minja Subota i Tihomir Stanić: Na krstarenju sa Filipom Cepterom

Autor:

24.07.2019 17:00

Foto:

Foto:



Kompozitor Minja Subota i glumac Tihomir-Tika Stanić bili su gosti Filipa Ceptera na jahti dugoj pedeset metara, kojom su obišli mnoga mesta na Jadranu i doživeli avanture za pamćenje

Kompozitor, TV autor i voditelj Minja Subota (80) početkom jula otisnuo se na krstarenje s prijateljima, na kom je doživeo pregršt nezaboravnih trenutaka, od uživanja na raskošnoj jahti i druženja tokom kojih je glumac Tihomir-Tika Stanić besedio tekstove iz uloga do vožnje pučinom skuterom snage 230 konja.

- Na krstarenje od Splita do Tivta krenuli smo Tihomir-Tika Stanić, Filip Cepter, njegov savetnik iz Milana Karlo Katić i ja jahtom dugom pedeset metara, na kojoj je dvanaest članova posade, uz koju je išao i jedan gliser. Jahta se zove “Joy Me” i Filipovo je vlasništvo, on nas je i pozvao na krstarenje da se odmorimo i družimo. Nas četvorica smo inače dugogodišnji prijatelji. Tika i Filip su i zemljaci, potiču iz istog kraja, iz okoline Kozarske Dubice. Proveli smo do sada mnogo zajedničkih trenutaka, a ovo nam je bilo prvo krstarenje. Toliko nam je bilo lepo da smo se na kraju svi složili da atmosfera nikada nije bila prijatnija, da se nikada pre nismo toliko ispričali, toliko smejali i na kraju toliko kupali u moru. Za to zasluge pripadaju našem domaćinu, koji je sve besprekorno isplanirao i organizovao, ali i činjenici da smo stari prijatelji koji umeju da se druže i šale.

Nastavak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 22. jula!

Maja Gašić

Autor