Žarko Stepanov: Sreća ima četiri noge

Autor:

31.07.2019 17:57

Foto:

Foto:



Posle desetak dana tuge i neizvesnosti glumac Žarko Stepanov pronašao je izgubljenu kucu Odri, a njihov ponovni susret bio je ispunjen snažnim emocijama

Krajem juna, uoči polaska na odmor u Španiju, glumac Žarko Stepanov (36) izgubio je psa, mešanku Odri, koju je udomio pre dve godine kao štene od nekoliko meseci, što mu je veoma teško palo. Nedelju dana kasnije kuca se vratila kući, a poruka sa njenom fotografijom koja mu je stigla dok je bio na Ibici beskrajno ga je obradovala i učinila da ostatak letovanja provede miran i srećan.

- Bilo mi je izuzetno teško da odem na put a da ne znam šta je s mojim psom. Odri je nestala u Novom Sadu, gde je trebalo da je bude kod mojih roditelja dok se ne vratim s odmora. Uzalud smo je nekoliko dana svuda tražili i razglasili njen nestanak preko radija, društvenih mreža i Glorije. Nisam mogao da otkažem aranžman koji je već bio uplaćen i krenuo sam na putovanje. Prvih desetak dana na odmoru nisam bio miran, neprestano sam brinuo gde je Odri, mada sam u dubini duše osećao da će se vratiti jer je pametna i snalažljiva, a onda mi je otac na viber poslao fotografiju mog psa u njihovom stanu. Bio sam presrećan i zapravo tek tada sam mogao da uživam u odmoru. Osetio sam veliko olakšanje nakon saznanja da je Odri dobro.

Nastavak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 29. jula!

Maja Gašić

Autor