Misteriozan par Ana Kurnjikova i Enrike Iglesijas: Da li će dolazak blizanaca sve promeniti?

Autor:

07.01.2018 19:00

Foto:

Foto:



Slavni par, bivša teniserka i latino pevač, koji vode zagonetan život daleko od očiju javnosti, saopštili su da su postali roditelji blizanaca mada niko nije ni znao da čekaju decu

Kao što već godinama žive u tajnoj vezi, tako su “pravo niotkuda” postali roditelji. Bivša teniserka Ana Kurnjikova (36) i njen partner, pevač Enrike Iglesijas (42), dobili su blizance, što je - malo je reći - šokiralo kompletnu javnost. Jer, niko nije ni slutio da je Ana trudna, ona je to vešto krila, a istina je da je niko nije ni video skoro godinu dana. Vest da je u bolnici u Majamiju rodila sina Nikolasa i kćerku Lusi bila je iznenađenje za sve.

Par je u vezi već punih 16 godina, ali na venčanje se još nisu odlučili.

- Nikada nisam pridavao značaj braku. Možda zato što sam dete razvedenih roditelja, ali ne smatram da nekog više volite zbog jednog parčeta papira. Ono što pravi razliku jeste kakav si roditelj, a ne bračni partner - rekao je u jednom od retkih intervjua latino pevač, a Kurnjikova očigledno deli njegovo mišljenje.

Nikolas i Lusi će živeti u dvadeset miliona dolara vrednoj kući na privatnom ostrvu nadomak Majamija. Svojevremeno su te nekretnine kupili Ana i Enrike, a vreme su uglavnom provodili na jahti. I njihova poslednja zajednička fotografija nastala je na jahti, ali pre oko godinu dana. Niko ne zna šta se između dvoje mladih događa na jahti, niti u njihovoj kući, čak ništa ne zna ni Enrikeov otac Hulio, velika svetska muzička zvezda.

- Moram priznati da se nikad nisam sreo s Anom. Moja supruga i Enrikeova braća su je upoznali, ali ja nisam - rekao je letos Hulio Iglesijas, ne objašnjavajući zašto još nije video svoju nesuđenu snaju.

Anina majka Ala, Ruskinja, upoznala se sa Enrikeom, ali ako bi njega pitali - bolje da nije. Ona se razvela od svog supruga Sergeja, Aninog oca, i došla da živi u Americi. Tu se posvetila podmlađivanju, brojnim estetskim tretmanima, i na kraju je rodila sina sa nepoznatim partnerom. Pre nekoliko godina, kad je dečaku bilo pet, on je skočio kroz prozor sa drugog sprata jer ga je majka ostavila samog u kući. Prolaznici su zatekli dečaka nasred ulice kako leži, krenula je istraga i Ala je završila u zatvoru. Platila je 3.000 dolara kazne zbog zanemarivanja deteta.

HOKEJAŠKA SVLAČIONICA

Ana tvrdi da će biti bolja majka od svoje Ale. Pre nego što se zaljubila u Enrikea Iglesijasa ona je imala vrlo zapaženu tenisku karijeru. Prozvali su je “najlepša teniserka koja nikad nije osvojila nijedan turnir”. Bila je večito druga, čak i u izborima za najseksi sportistkinju sveta, gde ju je redovno pobeđivala naša Ana Ivanović. Ipak, sve to nije smetalo Ruskinji da od tenisa zaradi nešto više od tri i po miliona dolara, a od marketinga - pedeset miliona. U Americi je postala zaštitno lice brojnih kozmetičkih kuća, i s vremenom više niko nije pitao kako je prošla na turnirima jer su je svi identifikovali sa parfemima, kompanijama poput Adidasa, kolekcijama veša i slično.

Pre dolaska u Ameriku imala je buran ljubavni život u rodnoj Rusiji. Kao osamnaestogodišnja teniska nada zaljubila se u meksičkog pevača Pabla Montera, ali ga je brzo ostavila zbog slavnog ruskog hokejaša Pavela Burea. Ovaj atleta sigurno ima triput više kilograma (bez hokejaške opreme) nego krhka Ana, ali to njoj nije ni najmanje smetalo. Međutim, Bureu je zasmetalo nešto kod nje: kad je “zaređala po hokejaškoj svlačionici”, on je poludeo od ljubomore. Jedva je preživeo vest da se njegova devojka udaje - za kapitena ruske hokejaške reprezentacije Pavela Fedorova.
Taj prvi i dosad jedini brak Kurnjikove pratio je niz prilično čudnih okolnosti. Ona nikad nije priznala da je udata, a on je ispričao da su bili u braku od 2001. do 2003, kad su se razveli. Pat Brison, menadžer slavnog hokejaša, jednom je rekao da on nema pojma da je njegov klijent oženjen.

- Jednom mi je pomenuo da je u braku, i to je sve - izjavio je Brison.

Ako ga je i bilo, brak je krahirao jer se Ana zaljubila u jednog drugog podjednako uspešnog sportistu - australijskog tenisera Marka Filipusisa. S njim je bila u vezi i 2001. kad je zaigrala u spotu Enrikea Iglesijasa “Escape”. Mnogi su primetili atraktivnu plavušu, naravno Enrike prvi. Varnica je kresnula, od tada su zajedno.

- Naprosto smo srećni. Postoji trenutak u vezi kad si s nekim toliko dugo da ste prosto kao venčani. Jedina razlika je što Ana i ja još nismo bili pred oltarom - govorio je Iglesijas novinarima.

Uvek zakopčan do grla, pevač je jednom prilikom iznenadio sve izjavom:

- Volim divlji seks, ali zavisi od toga koliko popijem. Ako se jako napijem, muškost mi zakaže, tako da do seksa i ne dođe.

Otkad je sa Anom, veran je. A možda i manje pije. Pre toga imao je buran ljubavni život: glumica Samanta Tores, Špankinja rođena na Ibici (1998), američka zvezda Dženifer Lav Hjuit (2001), slavna latino zavodnica Sofija Vergara i argentinski model Jamila Dijaz. Šuškalo se i o njegovim vezama sa Kristinom Agilerom, australijskom fudbalerkom Emom Kirni, američkim glumicama Sintijom Kirčner i Šenon Elizabet.

Sada, posle rođenja blizanaca, red je da decu vidi i ponosni deda Hulio, koji je prodao 350 miliona albuma. Možda tom prilikom konačno upozna i snaju.

Maja Gašić

Autor