Stižu rode: Bebi-bum od Beograda do Holivuda

Autor:

14.02.2018 20:30

Foto:

Foto:



Sezonu porođaja u ovoj godini otvorila je glumica Džesika Alba, a tokom narednih jedanaest meseci porodilišta će posetiti, pored ostalih, princeza Danica Karađorđević, Ana Ivanović, Kejt Midlton i Nina Janković

Brojne poznate ličnosti postaće uskoro roditelji, neki prvi put a neki su to već iskusili. U mesecima koji slede čekaju nas brojne najslađe vesti. Sezonu porođaja otvorila je prelepa američka glumica Džesika Alba, i to u novogodišnjoj noći. Ona i suprug Keš Voren već imaju dve kćerke, ali tata Keš više nije jedini muškarac u porodici. Džesika je rodila sina, kome su dali ime Hejs.

Američka manekenka Krisi Tajgen porodiće se u februaru. Biće joj to drugi porođaj u manje od dve godine. Naime, ona i suprug, pevač Džon Ledžend, u aprilu 2016. dobili su kćerku Lunu Simon. Krisi je godinama pokušavala da zatrudni, a sada joj se u kratkom roku posrećilo dvaput.

Na domaćoj sceni najinteresantnije će biti od marta. U tom mesecu trebalo bi da dobiju prinove Nataša Bekvalac i Mia Borisavljević. Posle prošlogodišnje udaje za Luku Lazukića na Ibici Nataša je objavila da nosi devojčicu. Ona već ima desetogodišnju kćerku Hanu, koju je rodila u prvom braku sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem. Sestri se i te kako raduje Hana, koja sa mamom već uveliko oprema sobu za bebu i nabavlja balone i meke plišane igračke koje će je sačekati kad stigne kući.

Poznata srpska glumica Nina Janković “mirna” je do maja. Tada bi ona i suprug Mateja Dičić trebalo da prvi put postanu roditelji.

- Naslušala sam se priča kako ženama u trudnoći organizam konstantno traži kiselo ili slatko, pa sam počela da se pitam izmišljaju li one to. Kod mene se ništa nije promenilo, apsolutno nijednom nisam osetila potrebu za nečim što inače ne jedem - poverila se Nina u ekskluzivnom intervjuu za “Gloriju”.

KRALJEVSKI TRETMAN

Dva kraljevska porođaja planirana su za kraj proleća i početak leta. Najpre bi u maju trebalo da se treći put porodi britanska vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton. Odlučila je da ne ode u bolnicu, kao prva dva puta, nego da bebu rodi kod kuće, u palati Kensington. Interesantno je da se i britanska kraljica Elizabeta Druga rodila kod kuće, u palati Bakingem je donela na svet sinove Čarlsa, Endrua i Edvarda. Kćerku Anu je takođe rodila u kući, ali u Klarensu.

Srpska princeza Danica, supruga princa Filipa Karađorđevića, prošle jeseni je u ekskluzivnom razgovoru za “Gloriju” potvrdila da je trudna. Tada je bila u trećem mesecu trudnoće, a supružnici su radosnu vest saznali neposredno po povratku sa medenog meseca u Grčkoj. Termin porođaja princeze Danice je jun.

Posle dve princeze “na red” će u julu doći teniska kraljica i godinama kraljica lepote među sportistkinjama - Ana Ivanović. Dugo se govorkalo da je u drugom stanju, ali zvanična potvrda je stigla tek krajem prošle godine. Njen suprug, nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger, nežno prati svoju lepšu polovinu, koja je poslednjih meseci u više navrata posetila rodni Beograd, a zajedno su proveli neko vreme i na Palma de Majorki. Ana će se najverovatnije poroditi u Čikagu, gde Švajnštajger igra u tamošnjem fudbalskom klubu.

Kalendar

FEBRUAR - Krisi Tajgen

MART - Nataša Bekvalac, Mia Borisavljević

APRIL - Kendis Svonpul

MAJ - Nina Janković, Kejt Midlton, Eva Longorija

JUN - Kajli Džener, Danica Karađorđević

JUL - Ana Ivanović

AVGUST - Miranda Ker

Maja Gašić

Autor